Mihaela Glăvan şi Carla Szabo – o nouă ediţie TouchedBy

summer shoesCarla Szabo este designerul care semnează creaţiile din noua ediţie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glăvan în 2009. Mini-colecţia de sandale a fost realizată ca o completare a colecţiei I AM by Carla Szabo (primăvară/vară 2012), care a fost prezentată la Berlin Fashion Week.

Proiectul TouchedBy constă în realizarea de mini-colecţii de accesorii (genţi şi pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simţ artistic.

Designul colecţiilor aparţine în totalitate celor care le semnează, iar consultanţa tehnică şi producţia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Sandalele imaginate de Carla Szabo sunt o invitaţie a designerului către un accesoriu de vară plin de eleganţă şi confort.

Obiecte aproape invizibile subliniază şi evidenţiază piciorul, la fel cum un colier sau un cercel subliniază linia gâtului. Sferele din lemn de nuc şi caii argintaţi montaţi pe piele, fac din aceste obiecte adevărate sandale/bijuterie.

Acestea vor putea fi comandate începând de astăzi, timp de o lună, în magazinul Sepala de pe Strada Benjamin Franklin, Nr. 9.

***

Următorii care vor semna creatii TouchedBy sunt Lucian Broscatean, Alex Gâlmeanu şi Mihai Dobrovolschi.

Printre cei care au fost implicaţi în acest proiect se număra Adelina Ivan, Alina Botea, Ana Alexe, Carmen Secăreanu, Cătălin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta şi Stephan Pelger.

***

Mihaela Glavan şi-a lansat propriul brand – Sepala – în 2003. Cu un design grafic, arhitectural şi special, pantofii Sepala au fost remarcaţi atât în România, cât şi la nivel internaţional, începând cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week). Încălţămintea este realizată manual din materiale atent selectate pentru fiecare colecţie în parte.

Brand-ul Mihaela Glăvan a fost lansat oficial în 2008.

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi bărbăteşti, lansată oficial în cadrul Romanian Fashion Week, în 2007.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center