Brad Pitt a pozat pentru Adina Buzatu

Adina BuzatuDornica să îşi încânte mereu clienţii, Adina Buzatu a pregătit o mare surpriză pentru campania Summer TRENDS 2012. Stilista l-a ales drept imagine a colecţiei de vară pe modelul elen Aris Kontos (Attitude Models), nimeni altul decat bărbatul desemnat de People Magazine ca fiind cea mai fidelă sosie a lui Brad Pitt din întreaga lume. “L-am vrut pe Aris Kontos imaginea colecţiei de vară 2012 special pentru asemănarea sa izbitoare cu Brad Pitt. Actorul american este unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi ai vremurilor noastre. Şi mă refer aici la adevărata eleganţă, caracterizata prin simplitate şi atitudine, în antiteză cu mulţi dintre bărbaţii din România care cred că accesorizarea exagerată şi vestimentaţia încărcată sunt cheia succesului. Greşit, simplitatea şi atitudinea sunt ingredientele de bază ale rafinamentului”, a spus Adina Buzatu.

După un concept creat de Răzvan Sanda, bun prieten al Adinei, shooting-ul a fost realizat într-un peisaj stâncos şi romantic, la malul mării, de fotograful Sergiu Zimbilschi. Tocmai pentru că deseori este confundat cu Brad Pitt, cu care seamănă ca două picături de apă, şi atrage curioşii ca un magnet în jurul lui, modelul Aris Kontos s-a retras pentru sedinţa foto, împreună cu echipa, pe o plajă privată pusă la dispoziţie de Thracian Cliffs Golf &Spa.

Din colecţiile celor 32 de branduri reprezentate exclusiv pentru România de TRENDS, Adina a ales pentru acest pictorial două direcţii diferite. A marşat, pe deoparte, pe tonuri neutre, naturale de bej, kaki, nisipiu, din fibre confortabile în sezonul cald precum inul, cânepa sau bumbacul, potrivite bărbaţilor conservatori care doresc să-şi pună în evidenţă atuurile fără să epateze. Pe de alta parte, stilista propune combinaţii îndrăzneţe de culori şi accesorii extravagante pentru bărbaţii mereu activi care nu se tem de provocări.

Aris Kontos s-a nascut la Timişoara, din mamă româncă, în urmă cu 29 de ani, trăieşte în Grecia şi a devenit celebru după ce paparazzii din SUA l-au confundat cu Brad Pitt. În urma notorietăţii astfel câştigate, modelul a fost ales de People Magazine drept cea mai buna sosie a faimosului actor american. Kontos este caracterizat de o o preocupare aproape obsesivă pentru imaginea lui, alegându-şi cu multă grijă alimentele şi ţinându-se riguros de programul de sport. La şedinţa foto el a marturisit că intenţionează sa se stabilească în România.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.