Fantezie de vară cu un nou ceas bijuterie de la FREYWILLE

Freywille clockPrincess Victoria este o reinterpretare jucăuşă a clasicului ceas cu curea de piele: un design unic şi charm-uri colorate ce îţi înveselesc ziua. Trei forme uluitoare: “heart”, “flower” şi “bag” accentuează spiritul tânăr al acestui orologiu sofisticat.

Accesoriile noului ceas Princess Victoria, asemeni unor amulete colecţionate şi adăugate în timp, îţi poartă noroc. Disponibile în toate seturile FREYWILLE, diferitele forme şi culori dau personalitate acestei piese şi animeazã orice ţinutã cu o fineţe aparte.

Despre FREY WILLE Bucureşti

FREYWILLE creează bijuterii spectaculoase şi moderne, punând accent pe design şi o tehnică specială de emailare. Echipa noastră de artişti, designeri, bijutieri şi maeştri în arta emailării realizează cu meticulozitate colecţii încărcate de emoţii şi filozofie. Preţioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumită atitudine.

FREYWILLE crede în cunoştinţele şi în principiile oamenilor; explorează sentimentele şi se dedică pentru a surprinde aceste emoţii complexe şi delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toţii avem sentimente. Fiecare din noi încearcã o serie de emoţii în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajaţi la nivel mondial, tocmai aceastã înţelegere comună a umanismului şi modul în care canalizăm o ideologie preţioasă în bijuterii ne ţin uniţi.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.