Un bronz sănătos fără UV

organic bronze SunjunkieExperţii Blossom Salon ne spun că bronzarea organică reprezintă procesul prin care se modifică nuanţa pielii fără a acţiona la nivel celular şi fără a cauza diferite modificări.
 Sunjunkie este un produs pe bază de plante care nu afectează pielea, este produsul care îţi asigură un bronz perfect fără expunere la soare, fără solar, fără riscuri.

Îţi poate personaliza nuanţa bronzului în funcţie de dorinţe, bronz care poate fi menţinut perfect cu ajutorul produselor profesionale: spumă autobronzantă, spray bronzant, loţiune autobronzantă, gel pentru faţă şi corp, gel exfoliant pentru faţă şi corp.

Cum funcţionează? Foarte simplu! Cu ajutorul aparatului şi a soluţiei organice pentru bronzare; în 10 minute eşti bronzată, ca şi cum ai fi stat 1 săptămână la soare!

Pielea de un bronz auriu se poate obţine acum mult mai uşor, fără raze UV! Cu ingrediente 100% naturale, soluţiile Sunjunkie conţin aloe vera, trestie de zahăr şi vitamine, protejând şi hidratând pielea. Poti avea o culoare exotică şi o piele sănătoasă fără să te expui la riscuri inutile. Nu mai contează nici ce tip de piele ai, căci de bronzul organic poate beneficia chiar şi cel mai palid ten.

Apelând la bronzarea organică, nu rişti nici îmbătrânirea pielii, apariţia ridurilor sau a altor probleme de sănătate ale pielii. Mai mult decât atât, eventualele arsuri pe care le poţi suferi în urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate. Nu ăţi pune sănătatea în pericol!

Cum este aplicată soluţia bronzantă? Solutia se aplică pe corp cu ajutorul sistemului de pulverizare SunJunkie care durează mai puţin de 10 minute şi se usucă în câteva secunde.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.