O paletă romantică de culori opulente ce încântă simţurile!

Freywille flowersNoua colecţie „Simfonie Florală” de la FREYWILLE este un delicat tribut adus naturii şi frumuseţii ei magnifice: trei noi seturi create special pentru cei ce savurează viaţa şi toate bucuriile ce o însoţesc.

„Flori impresioniste“

Impressionist Flowers este un set vesel inspirat de Impresionismul artistic, creat cu o remarcabilă paletă de culori pentru a descrie lumina şi modul în care ea este percepută. Designul seducător, realizat în culori vibrante, neglijează contururile pentru a reda acea aură Parisiană creată de artişti celebri.

„Buchet de Vise“

Un amestec armonios de culori pastelate ce trezeşte simţurile, într-o imagine de vis cu flori, setul Bouquet of Dreams de la FREYWILLE este un design sensual ce exprimă „Savoir Vivre”! Răsuciri seducătoare de petale fine cu margini aurite stârnesc ispite dulci. Influenţa barocă din Bouquet of Dreams rezonează în unduirea fiecărei atingeri de pensulă; un design ce va încânta cu siguranţă inimile romantice ale vremurilor noastre.

„Prima dragoste“

Sentimentul pur al primei iubiri nu se uită niciodată. Senzaţia unei bucurii eterne, sensibilitatea şi căldura, sunt emanate de fermecătoarea portretizare realizată de FREYWILLE: First Love. Forme suave şi baloane de culori sunt îmbinate îndr-un design dinamic ce aminteşte de tinereţe şi inocenţă.

Noua colecţie „Simfonie Florală” este disponibilă din 1 Mai 2012 şi în Boutique-ul FREYWILLE din Bucureşti, Calea Victoriei 118.

Despre FREY WILLE Bucureşti

FREYWILLE creează bijuterii spectaculoase şi moderne, punând accent pe design şi o tehnicã specială de emailare. Echipa noastră de artişti, designeri, bijutieri şi maeştri în arta emailării realizează cu meticulozitate colecţii încãrcate de emoţii şi filozofie. Preţioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumită atitudine.

FREYWILLE crede în cunoştinţele şi în principiile oamenilor; explorează sentimentele şi se dedică pentru a surprinde aceste emoţii complexe şi delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toţii avem sentimente. Fiecare din noi încearcă o serie de emoţii în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajaţi la nivel mondial, tocmai această înţelegere comună a umanismului şi modul în care canalizăm o ideologie preţioasã în bijuterii ne ţin uniţi.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.