Ciuperci umplute

mushroom recipeAuthor: A.D.

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci champignon potrivite, 200 g cascaval, 3 linguri ulei, 1 ceapă sau un fir de praz, 4 căţei de usturoi, 1 legătură mărar, 1 pahar vin roşu, un fir busuioc verde, sare, piper

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile de pieliţă, se desfac picioruşele, se spală şi se pun la scurs.

Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt. Caşcavalul se rade, busuiocul şi mărarul se toacă fin.

Se taie mărunt picioruşele şi se amestecă toate ingredientele, în afară de vin şi ulei.

Se umplu pălăriile ciupercilor cu această umplutură şi se aşază într-o tavă, cu faţa umplută în sus.

Pe lângă ciuperci se pune în tavă ulei, vin şi apă.

Se introduc în cuptor şi se aprinde focul. Se lasă la 180 de grade până se rumenesc (circa 20 minute).

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center