Masa de Paşte – delicioasă şi uşor de pregătit

Masa de Paşte reprezintă prilejul ideal pentru a-i aduce pe cei dragi aproape, pentru a-i răsfăţa şi a le oferi preparate gustoase şi sănătoase. Pentru a te asigura, însă, că pregătirile nu-ţi vor răpi toate momentele libere, ai nevoie de cele mai bune ajutoare în bucătărie: electrocasnicele Electrolux. Astfel, în trei paşi simpli poţi obţine o masă bogată şi spectaculoasă.

FreshBread PatissierPasul 1: Pregătirea cozonacului

Nu trebuie să fii un patiser profesionist pentru a obţine cozonaci calzi şi delicioşi chiar la tine în bucătărie. Ai nevoie doar de maşina de copt pâine Fresh Bread Patissier, cu trei programe speciale pentru produse de cofetărie şi deserturi. Tot ce trebuie să faci este să adaugi ingredientele necesare în recipient şi să setezi programul care se potriveşte nevoilor tale. Panoul de comandă cu ecran LCD îţi va indica atunci când se încheie frâmântarea. După ce aluatul a stat la dospit, îl poţi scoate pentru a adăuga umplutura şi îl poţi pune în forma de copt dreptunghiulară.

Ventilatorul pe bază de convecţie asigură o coacere uniformă, iar cozonacii tăi vor avea o crustă aurie şi rumenă. Cu ajutorul lamei speciale, aceştia se vor desprinde uşor din formă, păstrându-şi suprafaţa intactă. Nimeni nu ar bănui că sunt făcuţi în casă, dacă bucătăria nu ar fi invadată de mirosul inconfundabil al cozonacului proaspăt copt.

Având 15 programe predefinite, cu Fresh Bread Patissier poţi pregăti şi pâine de casă – albă, cu seminţe sau fără gluten, brioşe, plăcinte, budincă şi chiar gem. Nu trebuie decât să te decizi cu ce vrei să-ţi impresionezi invitaţii de la masa de Paşte. Pentru a te asigura că totul va fi gata la timp, poţi folosi funcţia de start întârziat, de până la 12 ore – aranjezi ingredientele de seara, iar dimineaţa te va întâmpina mirosul pâinii proaspăt făcute.

CombiSteam owenPasul 2: Pregătirea felului principal

În timp ce desertul se rumeneşte în linişte, te poţi ocupa de pregătirea felului principal. Cuptorul cu abur CombiSteam de la Electrolux combină metodele gătitului tradiţional cu beneficiile aburului, pentru ca ingredintele pe care le foloseşti să-şi păstreze intacte savoarea, textura şi aspectul. Nu ai cum să dai greş, aşadar, indiferent ce te-ai hotărî să pregăteşti. Mai mult, pentru a economisi timp, poţi găti simultan felul principal şi garnitura, pentru că aromele şi gusturile nu se vor amesteca între ele.

Datorită probei de carne, friptura de miel va fi perfectă: nici prea arsă, nici prea crudă. Cuptorul măsoară automat temperatura mâncării şi actualizează timpul de finalizare. Nu vei avea astfel nicio surpriză nedorită, iar invitaţii tăi vor fi plăcut impresionaţi de rezultatul final.

CombiSteam de la Electrolux te scoate din încurcătură şi atunci când cei dragi nu sunt punctuali, iar mâncarea este deja gata. Folosind sistemul intermitent cu abur la 80˚C, preparatele se vor menţine calde timp de o jumătate de oră.

RealLife by ElectroluxPasul 3: Spălarea vaselor

Când totul este gata şi mirosul din bucătărie este îmbietor, o singură piedică mai stă în calea unei sărbători perfecte: teancul de vase din chiuvetă. Boluri supradimensionate, tigai wok, forme de tartă şi ustensilele maşinii de pâine Fresh Bread Patissier – toate aşteaptă să fie curăţate… cu maşina de spălat vase RealLife de la Electrolux.

Indiferent de dimensiune, forme sau gradul de murdărie, vasele îşi vor găsi locul în interiorul XXL al maşinii de spălat vase. Datorită cosurilor FlexiLift, care se pliază şi se ajustează în funcţie de mărimea veselei, elti la doar un pas distanţă de o bucătărie impecabilă. Nu trebuie să-ţi faci griji privind încărcătura maşinii, pentru că braţul FlexiSpray asigură distribuirea uniformă a apei în interiorul maşinii şi accesul chiar şi în colţurile dificile.

Asigurându-ţi rezultate excelente de gătire şi spălare, electrocasnicele Electrolux trebuie ţinute aproape în momentele de sărbătoare. Cei dragi vor fi plăcut surprinşi de masa pe care ai pregătit-o, iar ţie îţi va rămâne suficient timp pentru tine.

Cele trei produse Electrolux pot fi găsite în magazinele de specialitate, cu preţul recomandat de 6.015 lei – cuptorul cu aburi CombiSteam, 530 lei – maşina de pâine Fresh Bread Patissier şi 2615 – 2715 lei – maşina de spălat vase RealLife.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.