Cărucioare pentru copii create de Pierre Cardin!

Pierre Cardin kids“A desena mâneca unei rochii sau picioarele unei mese pentru mine e acelaşi lucru.”, Pierre Cardin

Puţini poate ştiu că acest mare designer şi creator italian la origini chiar dacă a cunoscut succesul şi consacrarea după ce s-a stabilit la Paris, a creat pe lângă articole de îmbrăcăminte, accesorii vestimentare şi parfumuri, o întreagă colecţie de articole pentru copii.

Vă spun toate acestea pentru că în aceste zile noile modele de cărucioare copii ale celebrului designer Pierre Cardin şi-au făcut apariţia şi pe piaţa din ţara noastră. Atenţia fatţă de detalii, grija cu care s-a făcut alegerea materialelor şi folosirea celor mai la modă culori fac din aceste obiecte ale colecţiei 2012 adevărate piese de rezistenţă.

Dacă doriţi să achiziţionaţi un model care pe lângă utilitate şi funcţionalitate face ca trecătorii să întoarcă privirea, stârneşte invidia şi, nu în ultimul rând, asigură confortul şi siguranţa copilului dumneavoastră, vă recomandam modelele PS 682 sau PS 646 create de cel care a fost designer şef al casei Dior.

Toate aceste modele de cărucioare copii le găsiţi la preţuri promoţionale cu transportul gratuit în magazinul online lumeacopiilor.com.ro

Despre Lumea Copiilor
Societatea noastră sc Efalia srl e unul dintre primii şi cei mai cunoscuţi distribuitori de jucării şi articole de plajă din ţară. Ne-am preocupat încontinuu de diversificarea gamei de produse şi de îmbunătăţirea calităţii produselor comercializate, reuşind să ne impunem în piaţă cu un raport calitate-preţ greu de egalat. Produsele se comercializează atât în cadrul reţelei de distribuţie locale în Dobrogea cât li la nivel naşional prin magazinul online lumeacopiilor.com.ro

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.