RealLife Slim – cele mai mici electrocasnice mari din bucătăria ta

Electrolux gama RealLife SlimSpaţiu limitat, vase multe de spălat: aceasta este provocarea pe care trebuie să o înfrunţi zilnic în bucătărie. Maşina de spălat vase RealLife Slim de la Electrolux este aliatul de care ai nevoie. Datorită dimensiunilor sale reduse, aceasta se încadrează perfect în orice bucătărie, păstrând, însă, performanţele de spălare ale unei maşini obişnuite. Cratiţele, platourile, tacâmurile, bolurile de salată şi chiar tigăile wok vor fi perfect curăţate, pentru că RealLife Slim îţi înţelege nevoile.

Dimensiuni reduse, performanţe crescute

Noile maşini de spălat vase RealLife Slim de la Electrolux ocupă cel mai mic spaţiu dintre toate electrocasnicele mari din bucătăria ta – 45 cm lăţime, având şi opţiunea de a fi încorporate în mobilier. Nu trebuie să te laşi înşelată de mărimile reduse, însă, pentru că RealLife Slim are aceeaşi capacitate cu a maşinilor de spălat vase obişnuite: 9 până la 12 seturi de vase.

RealLife Slim de la Electrolux are un interior foarte încăpător, în care poţi pune orice vas din bucătăria ta, indiferent de formă sau dimensiune. Farfurii asimetrice, boluri adânci, tigăi şi tăvi imense de plăcintă? Toate îşi găsesc locul potrivit, pentru că spaţiul interior al maşinii de spălat este optimizat prin intermediul coşurilor FlexiLift. Acestea se pliază şi se ajustează, pentru ca vasele tale preferate să aibă spaţiul necesar.

În plus, rezultatele excelente de spălare sunt garantate, indiferent de încărcătura maşinii de spălat vase. RealLife Slim este dotată cu sistemul FlexiSpray, pentru ca apa să fie distribuită uniform şi să ajungă chiar şi în colţurile mai puţin accesibile.

Programe personalizate

Pe lângă răsfăţul veselei, RealLife Slim îţi asigură mai mult timp pentru tine. Programele speciale de spălare de care dispune sunt adaptate nevoilor tale: Start întârziat – permite programarea maşinii de spălat vase la orice oră, Program scurt – de numai 30 de minute şi Sistemul anti-inundare Aqua Stop, care te ţine departe de orice surpriză neplăcută.

Eco-friendly

Maşinile de spălat vase RealLife Slim de la Electrolux au fost concepute astfel încât să asigure protejarea mediului înconjurător. Prin programul Auto este reglat consumul de apă, maşina utilizând doar 8 litri de apă/spplare, în timp ce funcţia AutoOff asigură reducerea consumului de energie electrică, pentru că RealLife Slim se opreşte automat după 10 minute de la terminarea programului de spălare.

Toate maşinile de spălat vase din gama RealLife Slim de la Electrolux au primit clasificarea AAA, ceea ce înseamnă că asigură cele mai înalte performanţe la curăţare, uscare şi consum. Gama cuprinde variante parţial sau total incorporabile, precum şi modele independente, care pot fi găsite în magazinele de specialitate la preţuri recomandate între 2.165 şi 2.915 lei.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.