Preţuri promoţionale pentru covoare de lux Volker

rugvity rugAuthor: RugVity

Luna aceasta lanţul de magazine RugVity Home oferă clienţilor săi în exclusivitate pentru România discount-uri de până la 50% pentru covoare şi carpete marca Volker Heinrich. Din colecţia acestui an fac parte modele clasice şi moderne confecţionatate în întregime manual din lână şi mătase.

Cu o tradiţie de peste 500 ani în arta confecţionării covoarelor, Volker este un brand de sine stătător ce redefineşte calitatea la cele mai înalte standarde posibile şi oferă personalitate spaţiilor în care sunt integrate exponatele.

Este interesant de precizat că aceste covoare nu necesită asociere cu decorul în care sunt amplasate, la realizarea ambientelor punăndu-se accent pe cromatică şi mai puţin pe model. Paleta de culori naturală şi calitatea texturilor înnodate manual pot convinge şi cei mai pretenţioşi clienţi.

“Propunem clienţilor noştri noi promoţii la covoare clasice şi covoare moderne înnodate manual la cele mai bune preţuri de pe piaţă în această categorie şi servicii de întreţinere gratuite pentru toate produsele achiziţionate.” Declară Adrian Mărgean, directorul companiei.

Oferta este valabila în limita stocului disponibil şi poate fi vizualizată pe site-ul official RugVity Home.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare şi decoratiuni interioare de lux ce deţine showroom-uri în Bucureşti (zona Ghencea şi Baneasa) şi în alte zone ale ţării. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche şi Renato Balestra, Wissenbach, Volker, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania deţine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor şi impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale şi decoratiunilor interioare de pe piaţa românească, oferind “o notă decorativa aparte”.

Citeste mai mult: RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.