Învaţă să-i spui mulţumesc! Te va răsplăti!

Capra Nera by Deesse of SwitzerlandSunteţi nerăbdătoare să vă arătaţi vârsta? V-aţi bucura să vă spună cineva: „Dragă, nici nu îţi dau anii tăi! Pare că ai cu 5 mai mult…”? Dacă răspunsul la aceste întrebări este nu, atunci va trebui să spuneţi mulţumesc unui măr! Un proverb englezesc ne spune că un măr pe zi ne fereşte de boli.

Tehnologia elveţiană ne spune că folosind o cremă cu celule stem din măr în fiecare zi veţi ţine ridurile departe!

De ce? Pentru că specialiştii în cosmetică de la Déesse din Elveţia au descoperit o specie de măr extrem de rară ale cărei celule stem sunt foarte asemănătoare cu cele umane.

Noul ingredient activ patentat obţinut din celule stem de măr deschide noi posibilităţi în cosmetică: creşte abilitatea de regenerare a pielii, susţine funcţiile celulare vitale şi are un efect benefic asupra barierei naturale de protecţie. Se reduc liniile fine şi ridurile, iar hidratarea, rezistenţa şi elasticitatea pielii cresc.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă numărul de celule stem din organism scade, iar pielea devine flască şi ridată. Cu crema de ochi şi cea de faţă din gama Apple Stem Cells pielea îşi păstrează tinereţea şi fermitatea pentru mai mult timp.

Crema este deopotrivă recomandată tenului tânăr (începând de la 30 de ani) şi celui matur, fiind ideală pentru prevenirea dar şi tratarea semnelor de îmbătrânire cutanată, în special riduri, piele lăsată, aspect tern al tenului. Pielea îşi recapătă consistenţa iar ridurile din jurul ochilor sunt reduse.

Astfel veţi zâmbi mai mult, fără să vă arătaţi vârsta!

Şi pentru că o stare de spirit bună ajută la păstrarea unui tonus fizic bun, Capra Nera by Déesse of Switzerland vă invită să redescoperiţi magia lui „Mulţumesc!”.

Alăturaţi-vă grupului „Thank you” de pe facebook.com şi spuneţi mulţumesc celor dragi, celor care v-au ajutat sau celor care v-au influenţat viaţa într-un mod plăcut!

Astfel vei învăţa să spui mulţumesc pentru toate lucrurile importante şi vei aprecia micile bucurii din fiecare zi. Aşadar, aveţi motive să spuneţi „Mulţumesc!” unui măr.

Despre Capra Nera by Deesse of Switzerland

CAPRA NERA este o companie de vânzări directe care pune la dispoziţia clienţilor săi peste 300 de produse diferite pe mai multe segmente. Produse de curăţenie, produse pentru îngrijirea locuinţei, produse textile, produse cosmetice pentru ingrijire şi întreţinere, produse terapeutice, produse pentru machiaj, suplimente alimentare.
Trăieşte sănătos cu produsele de la CAPRA NERA!

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.