FREYWILLE: Soirée Viennoise

Frezwille accesoriesFormele contemporane sunt în centrul atenţiei, atât prin modelul dreptunghiular al genţii în sine, cât şi prin decorul din email, de mari dimensiuni, ce împodobeşte exteriorul. Accentele metalice placate cu aur sau rodiu şi paladiu dau o notă originală acestui elegant şi stilat clutch.

Acest accesoriu este mai mult decât o simplă geantă. Un lanţ metalic detaşabil iţi permite purtarea genţii pe umăr, pentru un look total diferit. Versatilitatea noului clutch Soirée Viennoise şi calitatea atemporală îl transformă într-un must-have extrem de stylish, ce poate da valoare oricărei ţinute, şi va deveni un element esenţial în garderoba fiecărei femei.

Disponibilă într-o variată gamă coloristică: albastru fascinant, negru lucios sau roşu senzual, şi în diferite colecţii FREYWILLE, geanta Soirée Viennoise se adaptează perfect atât ţinutelor de zi, cât şi de seară. Asorteaz-o colecţiei FREYWILLE preferate sau poart-o singură, ca pe o piesă de bazã!

Despre FREY WILLE Bucureşti

FREYWILLE creează bijuterii spectaculoase şi moderne, punând accent pe design şi o tehnică specială de emailare. Echipa noastră de artişti, designeri, bijutieri şi maeştri în arta emailării realizeazã cu meticulozitate colecţii încărcate de emoţii şi filozofie. Preţioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumită atitudine.

FREYWILLE crede în cunoştinţele şi în principiile oamenilor; explorează sentimentele şi se dedicã pentru a surprinde aceste emoţii complexe şi delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toţii avem sentimente. Fiecare din noi încearcă o serie de emoţii în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajaţi la nivel mondial, tocmai această înţelegere comunã a umanismului şi modul în care canalizăm o ideologie preţioasă în bijuterii ne ţin uniţi.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.