Mai multă flexibilitate în alegerea detergentului – Flexidose de la Zanussi

Zanussi-FlexidoseDacă alegerea detergentului potrivit pentru hainele tale era o adevărată corvoadă, acum poţi scăpa de această grijă cu maşina de spălat rufe Zanussi cu Flexidose. Datorită acestui compartiment special, poţi folosi, fără costuri şn plus, orice tip de detergent – fie el pudra sau lichid.

Haine impecabile cu Flexidose
Detergentul solid este ideal pentru hainele albe, datorită agenţilor de înălbire, dar detergentul lichid nu afectează textura rufelor colorate şi este mai concentrat. O dilemă cu care te confrunţi de fiecare dată când te afli la cumpărături. Numai că întotdeauna faci alegerea mai degrabă în funcţie de maşina de spălat, decât de nevoile reale ale hainelor tale. De acum, însă, poţi profita la maxim de beneficiile ambelor tipuri de detergent, cu maşina de spălat Zanussi cu Flexidose.

Flexidose este un compartiment special creat pentru detergent – atât solid, cât şi lichid -, care asigură dizolvarea eficientă a acestuia şi o curăţare impecabilă a hainelor tale. Tot ce trebuie să faci este să adaugi doza necesară de detergent şi să te relaxezi. Vei avea cele mai bune rezultate cu noul sistem al maşinilor de spălat rufe Zanussi. Fără pete şi fără urme albe, fără murdărie rămasă în compartiment şi fără griji.

Mai puţine griji
În plus, maşinile de spălat rufe Zanussi au şi opţiunea de program întârziat, pentru a-ţi asigura un program mai flexibil şi adaptat nevoilor tale. Poţi seta maşina de spălat rufe, astfel încât ciclul de spălare să înceapă mai târziu, când nu eşti acasă. Când te vei întoarce, hainele vor fi curate şi pregătite pentru uscare.

Dacă ai nevoie urgent de hainele preferate, pe care le-ai uitat în coşul de rufe, nu trebuie să fii îngrijorată. Poţi opta pentru programul special de spălare rapidă. Rochia preferată va fi astfel disponibilă pentru petrecerea de seară.

Modelele de maşini de spălat rufe cu flexidose de la Zanussi sunt: ZWG 680P, ZWG6100P, ZWG7100P, ZWG7120P, cu preţuri recomandate de la 1 164 lei până la 1 364 lei şi pot fi găsite în magazinele de specialitate.

Mai multe detalii puteţi găsi şi pe site-ul www.zanussi.ro.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.