Curăţenie pentru acasă

Author: Instant Clean

Instant CleanCurăţarea unei locuinţe este o sarcină dificilă şi nu este suficient să avem în casă un aspirator nou şi cele mai bune soluţii de curăţat, ci este nevoie şi de o persoană harnică, bine organizată care să ştie de unde să înceapă curăţenia şi unde să o termine în mod corespunzator.

Datorită crizei economice, tot mai multe persoane au renunţat la serviciile de curăţenie din cauza bugetelor restrânse, iar noi pentru că înţelegem situaţia actuală, venim în întâmpinare potenţialilor clienţi cu preţuri accesibile, plus calitate pentru serviciile pe care le oferim.

Simplu şi uşor accesând abonamentul “Cleaning for singles” casa dvs. poate deveni un loc curat şi relaxant, unde să vă regăsiţi liniştea după orele de program.

Pentru a întreţine o locuinţă în cele mai bune condiţii noi va oferim un abonament cu o intervenţie/săptămânală, iar dvs. rămâne doar să vă alegeţi ziua pentru interventţe. Ce facem în timpul programului de lucru la acest abonament?

Punem aspiratorul, Ştergem praful, Curăţăm porţiunile cu gresie şi parchet, Curăţăm cu atenţie chiuvetele din baie și bucătărie, NU uităm de WC! Călcăm 10 cămăşi

Cost abonament 490 lei/lună (TVA inclus în preţ)

Impresionaţi-vă prietenii cu casa dvs. curată şi bucuraţi-vă atunci când accesaţi un serviciul de curăţenie pentru că plătind aceste servicii, puteţi oferi un loc de muncă unei mama singure sau unui student.

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializată în servicii profesionale de curăţenie şi oferă tuturor clienţilor, curăţenie de întreţinere, curăţenie generală, curăţenie spaţii birouri, curaţenie locuinţe – apartamente, curăţenie vile, curăţenie magazine, curăţenie hoteluri, curăţenie spaţii comerciale, curăţenie pentru instituţii etc.

Executăm servicii de curăţenie după constructor; spălare/ curăţare geamuri, curăţare mochete, covoare etc.
Soluţii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curăţenie profesionale – calitate, siguranţă şi flexibilitate.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.