Alege stilul Baby Doll pentru Valentine’s Day

Author: La Femme.ro

valentine’s day 2012Se apropie cu paşi repezi Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiţilor! Da, ştim, este o sărbătoare împrumutată, dar, femei fiind, nu ratăm nicio ocazie să încercăm o ţinută nouă, deosebită. Şi o zi romantică, petrecuta cu barbatul iubit, e de două ori mai importantă. Dacă deja ai planuri pentru 14 februarie, probabil te întrebi cu ce să te îmbraci. Alege stilul Baby Doll, chiar dacă nu ştii exact ce-ţi pregăteşte iubitul!

Stilul Baby Doll în tendinţele modei pentru sezonul primăvară vară 2012
Am aruncat un ochi prin noile colecţii primăvară vară 2012 şi am văzut care sunt principalele tendinţe, pentru lunile următoare. N-am ieşit încă din iarnă, aşa că nu te sfatuim să alegi o rochie subţire cu volane, ci doar să iei în calcul propunerile designerilor. Deşi colecţiile par lipsite de inspiraţii comune la prima vedere, există totuşi o temă principală, pe care o recomandăm pentru Valentine’s Day: stilul Baby Doll.

În acest an, de Valentine’s Day înlocuieşte roşul cu rozul ciclam
Ne referim la o feminitate uşor juvenilă, sexy, dar nu provocatoare, îndrăzneaţă şi jucăuşă în acelaşi timp. Şi Valentine’s Day este ocazia ideală să experimentezi cu diverse culori şi imprimeuri. Anul acesta schimbă roşul clasic, uşor lipsit de originalitate, cu un roz ciclam.

Fii o adevărată păpuşă în ţinute colorate şi imprimeuri multicolore de Valentine’s Day
Noua colecţie La Femme este creată special pentru a sărbători dragostea. Am descoperit printre produsele noii colecţii, bluze uni, colorate în nuanţe de roşu, sacouri îndrăzneţe în nuanţe de roz şi chiar trenciuri ciclam. Nici combinaţiile nu sunt de ignorat! Un imprimeu floral sau unul abstract şi o croială interesantă, se încadrează perfect în tema Baby Doll.

Nu putem vorbi de stilul baby doll fără buline, nu? Ei bine, pentru sezonul primăvară vară 2012, bulinele sunt cu adevarat un must have.

Dacă îţi place stilul Baby Doll roşul şi rozul ciclam, atunci noua colecţie La Femme este cu siguranţă pe gustul tău! Intră pe www.lafemme.ro şi te vei convinge!

Despre La Femme
Brandul La Femme este un concept românesc, un mix de produs şi serviciu, în care accentul este pus pe calitate şi feminitate.
Până în prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteşti. În următorii ani vor fi inaugurate alte magazine, în diferite locaţii din Bucureşti şi din ţară.

Daca nu poţi ajunge în nici unul din magazinele La Femme sau pur şi simplu îţi place shoppingul din confortul casei tale, poţi găsi toată gama de produse şi în magazinul online. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.lafemme.ro şi să comanzi produsele pe care ţi le doreşti.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.