De ce să cumperi un covor Brink & Campman

luxury carpetÎncepând cu luna februarie a acestui an, RugVity Home lansează o nouă colecţie de covoare în România. Brink & Campman este un brand cu tradiţie în Europa în arta realizării covoarelor şi carpetelor de lux. Colecţia curentă se remarcă printr-o paletă radiantă de culori, plină de energie şi un stil inovator completat de cele mai fine materiale disponibile la ora actuală.

Catalogul este predominat de o varietate de design-uri de covoare cu tendinţe moderne printre care modele cu fir buclat (designul Icon) pe care se observă detalii imprimate elaborate cu atenţie de designerii olandezi. Calitatea ţesută (design-ul Gusto) conţine fibre de înaltă calitate în lâna împâslitp care a fost uscatp la exterior. Sunt adevărate piese de artp ce se integrează foarte uşor în orice încăpere şi asta se datorează faptului că au un joc de culori foarte accesibil.

“Modul în care sunt realizate, dar şi aspectul final deosebit dau o încredere totală clienţilor noştri, acest brand fiind practic un nou punct de referinţă în decoraţiuni interioare. Am vrut să oferim românilor o notă decorativă aparte şi o alternativă reală raport calitate/pret”, a declarat Adrian Mărgean, directorul companiei.

Pentru a putea vizualiza colecţia Brink & Campman, puteţi accesa catalogul online pe site-ul oficial www.rugvity.ro sau puteti vizita unul dintre showroom-urile din Bucureşti.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare şi textile de lux ce deţine showroom-uri în Bucureşti (zona Ghencea şi Băneasa) şi în alte zone ale ţării. Printre brandurile de top comercializate se regăsesc Guy Laroche şi Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania deţine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor şi impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale şi decoraţiunilor interioare de pe piaţa românească, oferind “o notă decorativă aparte”.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.