Cadoul perfect: covoare personalizate la RugVity Home

Author: Rugvity.ro

RugVity Home ofera posibilitatea clientilor sai de a face cadou celor dragi covoare personalizate de cea mai buna calitate.

Unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de textile din tara, RugVity Home, ofera posibilitatea clientilor sai de a face cadou celor dragi covoare personalizate de cea mai buna calitate.

Aceste covoare sunt realizate dupa designul clientului si pot fi confectionate din diferite fibre cum ar fi: lana, matase, poliester, insertii de piele si orice combinatie intre acestea. Paleta de culori disponibila este compusa din 26 de nuante prestabilite ce pot fi reproduse cu o precizie de 98%.

Conceptul de creatie are la baza 6 tipuri de texturi diferite ce pot fi mixate fara restrictii si intr-un mod armonios. Astfel, se pot confectiona atat covoare pe stil shaggy cu o lungime a firului ajustabila cat si covoare cu tesutura manuala sau mecanica

“Datorita numarului ridicat de astfel de cereri, am pus bazele acestor servicii, “RugVity Custom Made Rugs”, prin care oferim tuturor posibilitatea de a-si exprima personalitatea la nivel de design interior. Orice camin poate fi unic si alaturi de clientii nostri putem realiza proiecte deosebite”, a declarat Adrian Margean, directorul general al companiei.

Pentru a intra in contact cu aceasta oferta, doritorii pot accesa www.rugvity.ro pentru a obtine mai multe detalii si pentru a comanda produsul dorit.

Despre RugVity

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori de covoare ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche, Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale de pe piata romaneasca, o nota decorativa aparte.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.