Basicile – numai o amintire!

Author: Johnson&Johnson

Johnson&Johnson cunoaste problemele pe care le intampina reprezentantele sexului feminin atunci cand trec de la un sezon la altul si incalta perechi noi de pantofi. Senzatia de disconfort provocata de pantofii prea stramti sau aparitia flictenelor strica buna-dispozitie in numai cateva clipe.

De aceea Johnson&Johnson a creat gama Compeed, destinata pentru tratarea si prevenirea aparitiei basicilor (flictenelor), primul produs ce are la baza tehnologia second skin (”a doua piele”). Produsul este disponibil in doua forme: Compeed plasture pentru tratarea basicilor si Compeed stick lubrifiant pentru prevenirea basicilor. Tehnologia hidrocoloidala care sta la baza produselor Compeed ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii si ofera instantaneu atenuarea durerii.

Studiile clinice (Studiul a fost efectuat pe un esantion de 754 de femei afectate de basici si au fost investigate trei tipuri de tratamente: cu plasturi Compeed si 2 tratamente cu plasturi traditionali.) au demonstrat faptul ca peste 50% dintre persoanele care au incercat plasturii Compeed au sesizat o atenuare considerabila a durerii cauzate de basici. In plus, Compeed vindeca rana cu 20% mai repede decat un plasture obisnuit.

Plasturele Compeed ramane fixat ferm pe piele si formeaza un strat tampon ce actioneaza ca o bariera mecanica ce previne frecarea si aparitia basicii. Spre deosebire de plasturii obisnuiti, care doar acopera rana, Compeed se comporta ca o a doua piele, prevenind formarea basicii (in cazul in care este aplicat in faza incipienta de dezvoltare a bataturii).

Plasturi disponibili in trei marimi
Plasturii Compeed sunt disponibili in trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect in toate situatiile si zonele specifice aparitiei basicilor – calcaie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed actioneaza ca o bariera protectoare impotriva apei, prafului si a bacteriilor. In plus, se aplica usor si este flexibil.

Conform studiilor efectuate de Compeed, principalele cauze ale aparitiei flictenelor sunt: pantofii noi, activitatile sportive si purtarea pantofilor fara dres. In toate situatiile insa, fenomenele mecanice cauzatoare sunt aceleasi: frecarea si presiunea excesiva asupra pielii.
Procedura de vindecare a unei basici implica doua componente: inlaturarea durerii si tratarea leziunii.

Efectul este cel scontat doar in cazul in care cele doua componente actioneaza in tandem. Altfel, problema este doar ameliorata si nu inlaturata.

Acesta este elementul care transforma Compeed intr-un expert si nu un simplu paliativ. Mai mult decat atat, stick-ul lubrifiant ofera si solutia pentru preventie.

Brandul Compeed face parte din portofoliul companiei Johnson&Johnson din anul 2002.

Despre Johnson&Johnson: Johnson&Johnson este un producator recunoscut pe plan international pentru calitatea si varietatea produselor farmaceutice si de larg consum pe care le ofera. Desi publicul larg asociaza numele Johnson&Johnson cu produsele de ingrijire personala ca Johnson’s Baby, Neutrogena, o.b., Clean&Clear, Carefree, Compeed, compania si-a construit o reputatie solida si pe piata dispozitivelor medicale si de diagnoza datorita calitatii si caracterului inovator al produselor.

Succesul de care Johnson&Johnson se bucura astazi este rezultatul a 125 de ani de munca si devotament depuse de angajatii Johnson&Johnson in scopul perfectionarii produselor si serviciilor oferite consumatorilor. Progresul remarcabil al companiei se datoreaza in parte faptului ca valorile sustinute de J&J sunt reunite intr-un crez pe care fiecare angajat si-l asuma si care proclama responsabilitatea fata de consumatori drept obligatia fundamentala a companiei. Meritul Johnson&Johnson este acela ca a reusit de-a lungul anilor sa ofere produse si servicii inovatoare care au contribuit semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.