Smiling Shoes Toamna-Iarna 2011/2012

Author: Smiling Shoes

“Viata insasi e o stare de tranzit… un peron unde te zbati sa ocupi un loc intr-un tren… esti fericit ca ai prins un loc la clasa I sau la fereastra… altul e necajit ca a ramas in picioare pe culoar… altii nu reusesc sa se prinda nici de scari, raman pe peron sa astepte urmatorul tren … si fiecare uita, poate, un singur lucru… ca trenurile astea nu duc nicaieri… cel care a ocupat un loc la fereastra este, fara sa stie, egal cu cel care sta in picioare pe culoar si cu cel care vine abia cu urmatorul tren … in cele din urma se vor intalni toti undeva… in loc sa se uite in jur, oamenii se imbulzesc, se calca in picioare, isi dau ghionturi…” Octavian Paler – Viata pe un peron

CUVINTE CHEIE

Accent pe emotii si simtiri. Vizual si tactil. Colaje de culori, grafica, imprimeuri. Colaje de texturi: piele spalata, piele sifonata, piele mata. Detalii exotice: blana naturala, piele de sarpe, animal print.

CROMATICA

Culorile naturii intr-o viziune arhitecturala. Tonuri aprinse. Tonuri metalice: auriu, bronz, argintiu. Blocuri de culoare care creeaza elemente grafice. Un sentiment de caldura si distinctie in aerul sobru al sezonului rece.

“Noi trebuie sa completam destinatiile pe care vrem sa le dam vietii noastre.”

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.