No Limits Woman – Expozitia eveniment dedicata femeii

In perioada 1 – 3 Iulie in cadrul Salii Palatului din Bucuresti se va desfasura evenimentul dedicat femeilor No Limits Woman, un concept nou in Romania, ce va imbina toate domeniile care converg catre succesul femeii atat in plan personal cat si in plan profesional.

No Limits Woman 2011 se va desfasura sub sloganul „Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!”. Intrarea vizitatorilor in incinta expozitiei precum si participarea la workshop-uri este gratuita. Conceptul No Limits Woman se bazeaza pe oferirea de reduceri masive din partea expozantilor pe timpul desfasurarii evenimentului. De aceea va invitam sa va bucurati de reducerile din timpul expozitiei.

In cadrul No Limits Woman se vor desfasura, pe langa expozitia cu vanzare din cele mai diverse domenii, workshop-uri sustinute de femei de succes din Romania, prezentari de moda, demonstratii, ateliere de creatie.

Maria Grapini, Mihaela Bilic, Dr. Cristian Panaite, Dr. Serban Damian, sunt doar cateva nume care va vor indruma catre o cariera de success, o nutritie echilibrata si o sanatate de invidiat. Vizitatoarele care vor trece pragul No Limits Woman vor putea adresa intrebari si cere sfaturi de la cei mai buni specialisiti din domenii precum: moda, cosmetica, intretinere corporala, sanatate, dezvoltare personala, cariera, psihologie si nu numai.

Referindu-se la profilul femeii la care se doreste sa se ajunga prin acest eveniment, D-na Mihaela Popa, psiholog al Cabinetului Body Mind Spirit si director al firmei organizatoare, a adaugat: „O femeie care isi depaseste limitele este o femeie care are ca obiectiv succesul atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Femeia fara limite incearca sa se ingrijeasca fizic si psihic, se imbraca cu stil si eleganta, este constienta de punctele sale forte cat si de punctele care trebuie imbunatatite, pretuieste libertatea, natura si tot ceea ce ofera aceasta. Si, mai presus de toate, se cultiva in mod continuu, incearca sa evolueze constant si transforma provocarile pe care viata i le pune in cale in oportunitati de dezvoltare”.

Pentru ca o femeie independenta este o femeie ingrijita, sanatoasa, No limits Woman a pregatit o sumedenie de surprize pentru tine: de la Accesorii si Imbracaminte, Confectii si Cadouri, Parfumuri, Articole sportive, Servicii matrimoniale, Fitness si Echipamente, Servicii medicale, Decoratiuni interioare, Nutritie, Produse de ingrijire medicala, Produse personale, Saloane infrumusetare, Spa, Cluburi pentru femei pana la Banci si Institutii Financiare.

In perioada 1 – 3 Iulie, aloca-ti cateva ore pentru a vizita cel mai mare eveniment dedicat tie!

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution are o misiune aparent simpla: Organizarea de targuri si expozitii intr-un mod cat mai profesionist, cu avantaje de ambele tabere: expozanti si participanti.
Organizam expozitii de 6 ani, de cand am inceput cel mai mare eveniment dedicat dezvoltarii personale: Body Mind Spirit Festival. In acesti ani am acumulat experienta necesara pentru a putea spune cu siguranta ca fiecare eveniment pe care il organizam este facut intr-un mod profesionist si va avea succesul scontat.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.