Colectia ECCO de vara 2011 – Simte energia anilor ’70

Author: ECCO

In sezonul primavara-vara 2011, ECCO propune ca surse de inspiratie vibratia si energia specifice anilor 1970. Daca vorbim de rochii vaporoase, pantaloni pana, palarii cu boruri largi si traditionalele modele flower-power, atunci nici pantofii nu trebuie neglijati.

Vibratia si energia specifice anilor 1970 reprezinta sursele de inspiratie pentru colectiile de vara pentru femei, dar si pentru barbati. Rochii vaporoase, pantaloni pana, palarii cu boruri largi si traditionalele modele flower-power sunt nelipsite din garderoba oricarei femei.

Pentru acest sezon, ECCO reinterpreteaza acest trend si il duce la un alt nivel. Cu un look matur, materiale calitative si modele deosebite, noua colectie va completa orice tinuta.

Despre ECCO

Brandul ECCO a luat nastere în anul 1963 in oraaul Bredebro din Danemarca. ECCO este in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, cu vanzari de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele, fiind disponibila in peste 10.000 de locatii din care 1.000 de magazine monobrand.

In 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curtii Regale Daneze, iar in 1994 castiga titlul de brandul anului în Statele Unite.

In Romania, reteaua ECCO opereaza 11 magazine in orase precum: Bucuresti (Centrul Comercial Feeria, Baneasa Shopping City, Fashion House Outlet Centre, Sun Plaza si Afi Palace Cotroceni), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iasi (Centrul Comercial Felicia), Constanta (City Park si Tomis Mall) si Timisoara (Iulius Mall).

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.