Paste cu oua de ciocolata speciale!

Pentru ca azi este Pastele, ne-am gandit sa va indulcim putin cu niste oua de ciocolata speciale. Dupa cum stiti, multe firme incearca din rasputeri sa creeze cele mai originale si mai opulente oua, cu cat se apropie mai mult Sarbatorile Pascale.

Roberto Cavalli a preferat anul acesta temele animale pentru ouale sale, la Caffe Giacosa. Confectionate din ciocolata alba si neagra, ouale de Paste Roberto Cavalli cantaresc 140 gr.

Cavalli a creat trei tipuri de oua de Paste, care includ unul cu model girafa, imbracat in ciocolata cu lapte si ciocolata alba, al doilea tip cu model zebra, acoperit cu ciocolata alba si neagra si tipul trei care este tot zebra in ciocolata neagra, cu un strat portocaliu.

Roberto Cavalli este binecunoscut pentru minunata Caffe Giacosa care include restaurante, o fabrica de ciocolata si o ceainarie, asa ca daca treceti prin Florenta, va puteti opri pe Via della Spada, la numarul 10.

Acolo, Roberto Cavalli, adeptul solutiilor arhitecturale traditionale, a mentinut ambianta magica intacta si chelnerii va vor intampina cu politete si competenta.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.