In tendinte: parul frumos si sanatos

Revistele si site-urile de specialitate sunt pline de articole dedicate noilor tendinte vestimentare si de beauty. Daca in privinta trendurilor de fashion sfaturile stilistilor si ale designerilor sunt dintre cele mai variate, in privinta tendintelor de hair style verdictul este clar: se poata parul frumos si sanatos, precum si coafurile cat mai naturale. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure, daca suntem fericitele posesoare ale unei podoabe capilare minunate, care sa arate fabulos cu cea mai simpla coafura.

Daca nu te afli totusi in categoria celor de mai sus, nu trebuie sa te descurajezi; exista pentru fiecare problema a parului, cate o solutie. Iar daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate, intr-un timp cat mai scurt, sfatul stilistilor este sa folosesti chiar produsele profesionale folosite in saloanele specializate.

In cazul in care parul tau este deshidratat si degradat ar trebui sa acorzi mare atentie ingrijirii. Netratat, acesta poate deveni in timp casant, lipsit de stralucire si va incepe sa cada. Ca sa ii oferi hidratarea intensiva de care acesta are nevoie, la fiecare spalare trebuie sa folosesti un balsam nutritiv profesional, precum Keune Nutrition Conditioner din gama Vital Nutrition.

Acesta contine Tehnologia Nutri Injection inglobata ce regeneraza fibra capilara prin refacerea zonelor afectate ale acesteia. In plus, are in componenta sa minerale esentiale, Provitamina B5 si Unt de Shea, ce dau forta si vitalitate parului lipsit de viata si de stralucire, hranind firul de par de la radacina pana la varfuri. Parul este astfel protejat impotriva deshidratarii si a factorilor de agresiune externa, precum razele UV si serviciile chimice, si devine mai matasos, stralucitor si usor de pieptanat. Il poti comanda din magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro.

Rasfata-ti parul si acorda-i ingrijirea de care are nevoie, nu doar pentru ca trendurile o cer, ci si pentru ca parul frumos este unul dintre cele mai importante atuuri ale seductiei feminine.

 

Tags:

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.