Smiling Shoes – Moments 2011

Author: Smiling Shoes

Totul a inceput din joaca: pasiunea pentru accesorii si combinatii de culori, dar si din dorinta de a aduce un zambet in tinutele sobre si gri caracteristice mediului de lucru. Am continuat cu niste ipoteze simple: accesoriile constituie “sarea si piperul” unei tinute si culoarea este unul dintre primele lucruri care se remarca la aceasta.

Culoarea poate trada atat tendintele sezonului cat si personalitatea purtatoarei, si daca unele tinute sunt mult prea rigide pentru ceea ce simtim cu adevarat, Smiling Shoes confirma individualitatea si iti redau zambetul fie printr-o pata de culoare, fie printr-un accent subtil.

Designerul de pantofi este un artist care iti vorbeaste in detalii pentru a-ti crea o imagine de ansamblu personalizata – calapodul trebuie sa ti se potriveasca perfect, iar tocul, culoarea, siretul, pielea, funda, toate celelalte detalii dezvaluie lucruri nebanuite despre tine.

Noi, Smiling Shoes, credem ca moda pantofilor este o “cronica neconventionala a pasilor pe care trebuie sa-i urmezi pentru un stil inconfundabil”.

Concluzionand, ne dorim ca fiecare dintre voi sa isi puna in practica propria creativitate, propria inchipuire a pantofului ideal.

Va indemnam sa aveti curajul sa va exprimati prin culori si sa explorati in fiecare moment, depasind astfel tiparele impuse de job, societate sau mediul inconjurator. Intre must si moft, Smiling Shoes sunt pantofii ideali in viziunea fiecareia dintre noi.

In final, speram ca v-am convins ca accesoriile au depasit demult functionalitatea lor, acestea pot sa te scoata din anonimat, sa-ti confirme stilul prin atitudinea creata, devin chiar un manifest al personalitatii tale, fiind compatibili cu starea ta sufleteasca de moment.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.