Cum sa scapam de cearcane

Oboseala, stresul, noptile nedormite sunt doar cateva cauze ale aparitiei cercanelor. Cert este ca foarte putine persoane pot sa aiba un stil de viata atat de echilibrat incat sa se trezeasca in fiecare diminetata aratand minunat si fara urma de oboseala pe fata. In plus, daca mai esti si fumator sau daca ai obiceiuri alimentare nesanatoase, cearcanele nu vor parasi prea curand fata ta.

Pe langa tratamentele naturiste, cum ar fi aplicarea de coji de cartof crud pe suprafata cearcanelor, trebuie sa recurgem si la produse profesionale, deoarece acestea din urma nu numai ca reduc cearcanele, dar stimuleaza si reinnoirea celulara. O crema anticearcan foarte buna este cea de la Ecovital si o puteti gasi in magazinul online www.ProfesionalCosmetics.ro.

Cu un grad crescut de toleranta, aceasta asigura reducerea edemelor pleoapelor, diminueaza cearcanele, reduce hiperlaxitatea cutanata si, bineinteles, stimuleaza reinnoirea celulara. Dupa 2 saptamani de utilizare vei observa ca pielea este vizivil revitalizata si remodelata.

Nu este recomandat sa folosesti doar anticearcan sau fond de ten pentru a scapa de problema cearcanelor. Trebuie sa fim constiente ca aceste solutii sunt doar temporare si ca in lipsa unui tratament profesional pielea din jurul ochilor va fi afectata intr-un mod iremediabil, ducand la o inchidere permanenta a culorii epidermei din jurul ochilor.

 

Tags:

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.