ECCO Walk In Style

Evenimentul Walk In Style a ajuns anul acesta la cea de-a patra editie si, ca in fiecare an, a deschis Saptamana Modei de la Copenhaga. Prin acest eveniment ECCO ofera un tribut femeilor care inspira prin curajul si dedicarea cu care se implica in diverse proiecte umanitare.

Daneza Renée Toft Simonsen a fost cea premiata de ECCO la aceasta editie. Ea si-a primit premiul sub privirea a 300 de personalitati si jurnalisti, printre care s-au numarat Andreea Raicu si Miruna Micsan (Viva). Renée planuieste sa plece in Zimbabwe, pentru a contribui la educatia tinerelor cu probleme.

Anul acesta au fost nominalizate Renée Toft Simonsen (Danemarca), Hanna Verboom (Olanda), Emma Sjöberg Wiklund (Suedia), Cornelia Poletto (Germania) si Cecilie Skog (Norvegia). Juriul, format din 5 redactori-sef ai unor publicatii importante din cele 5 tari, a ales-o pe Renée Toft Simonsen castigatoare a celei de-a patra editii a ECCO Walk In Style.

Si-a inceput cariera ca fotomodel in anii 1980 si a ajuns in scurt timp pe copertele revistelor din Danemarca, cat si pe cele internationale. Zece ani mai tarziu, a obtinut atestare in psihologie datorita pasiunii de a ii ajuta si contribui la educatia tinerilor cu dificultati.

A donat sume considerabile copiilor din tarile subdezvoltate si promoveaza in permanenta actele caritabile. Este autoarea a numeroase carti care trateaza subiecte precum divortul, religia, emigratia si impactul pe care il au acestea asupra copiilor si tinerilor. Patru dintre cartile ei au fost ecranizate.

Renée este cofondatorul sucursalei din Danemarca a organizatiei Plan, care se preocupa cu dezvoltarea copiilor. Membru al consiliului de conducere, ea a supervizat numeroase proiecte in tarile subdezvoltate. A lansat un portal web pentru parintii divortati, in cadrul caruia se discuta nevoile copiilor si modalitati prin care aceasta despartire sa nu ii afecteze in sens negativ.

Cu ajutorul cunostintelor psihologice, Renée Toft Simonsen promoveaza egalitatea pentru toti, fie ca este vorba de occidentali sau de oamenii care traiesc in cele mai sarace zone ale lumii.

Premiul va ajunge la tinerele din Zimbabwe

”Sunt extrem de onorata sa primesc premiul ECCO Walk In Style 2011. M-am implicat dintotdeauna in proiecte sociale, iar actele caritabile fac parte din viata mea cotidiana. Voi dona cei 33.500 euro organizatiei Plan, care tocmai a lansat un proiect prin care ajuta tinerele din Zimbabwe”, a declarat Renée in momentul in care a primit cecul de la Dieter Kasprzak, CEO ECCO.

Prezentarea colectiei

Ceremonia de inmanare a premiului Walk In Style a avut loc dupa prezentarea colectiei ECCO toamna-iarna 2011, care a celebrat traditia designului scandinav. Publicul prezent la evenimentul care s-a desfasurat la Primaria din Copenhaga a fost martorul a trei noi trenduri, reprezentate de pantofi creati special pentru acest show: “Red Passion”, “Forest Future” and “Nordic Grunge”.

Noua colectie readuce in prim-plan traditia ECCO, designerii folosind ca puncte de inspiratie designul specific danez, natura si arhivele proprii. Modelele prezentate sunt unicate, acestea reprezentand o extensie a colectiei principale ECCO toamna-ianra 2011.

Brandul de pantofi ECCO, lider mondial care combina stilul si confortul, isi datoreaza succesul calitatii impecabile, tehnologiei inovatoare si filozofiei designului – „incaltamintea trebuie sa se adapteze piciorului si nu invers”.

ECCO este singurul producator de incaltaminte din lume care detine si controleaza fiecare pas al procesului de fabricatie. Angajatii sai sunt forta vitala din spatele produselor, designului, a dezvoltarii si cei care isi asuma responsabilitatea pentru fiecare detaliu.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.