Colectie de moda toamna-iarna 2011 la Berlin

Mihaela Glavan a participat, in perioada 19-22 ianuarie, la Mercedes-Benz Fashion Week. Evenimentul a avut loc la Berlin si reprezinta primul fashion week din acest an.

La show-ul dedicat designerilor romani, Mihaela Glavan a prezentat colectia de toamna-iarna 2011 in fata a peste 500 de participanti.

“Colectia este un demers cognitiv asupra starii de echilibru, ca stare intrinseca a fiecarei persoane in parte. Amestecul static-dinamic reflecta multitudinea trairilor interioare”, spune Mihaela despre noile creatii.

“Detaliile statice se regasesc in forme si taieturi bine definite, grafice, in interventii structurale in piele, precum si in decupaje si linia pantofilor. Iluzia de dinamism este creata prin repetitivitatea pieselor si deconstructie”, detaliaza designerul.

Mihaela Glavan a participat, pe toata durata Mercedes-Benz Berlin Fashion Show, la targul Premium Messe al fashion show-ului.

La targ au expus peste 50 designeri, precum Hugo, Guess sau A.F. Vandervorst, si a atras atentia a nenumarati vizitatori si jurnalisti de la cele mai renumite reviste din lume.

Noua colectie a Mihaelei Glavan a fost prezentata impreuna cu Irina Schrotter. De asemenea, designerii vestimentari Lucian Broscatean, Andreea Musat si Stephan Pelger au accesorizat tinutele de pe podium cu pantofi Mihaela Glavan.

La Romanian Designers Show au participat 6 designeri: Mihaela Glavan, Irina Schrotter, Alina Botea, Andreea Musat, Angela Vasiliu si Lucian Broscatean.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand – Sepala – in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week).

Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vandut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii. Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center