Modexpo toamna 2007 – Regal de moda si de cosmetica

Complexul Expozitional ROMEXPO se transforma, in perioada 20-23 septembrie intr-un veritabil podium unde, in luminile reflectoarelor, vor fi prezentate ultimele tendinte in materie de moda, cosmetica si hair styling.

Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie; accesorii, MODEXPO a ajuns la cea de-a XII-a. MODEXPO reuneste 160 de firme din 11 tari: Bulgaria, Canada, Franta, Grecia, India, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Romania si Ungaria.

In fiecare zi a targului, Pavilionul 2 va gazdui parade de moda coordonate de Liliana Turoiu Udrea, presedinte Asociatia de Moda si Design din Romania, pe podiumul special amenajat.

COSMETICS BEAUTY HAIR

A XIII-a editie a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, COSMETICS BEAUTY HAIR are loc în aceeasi perioada cu MODEXPO, dar in pavilioanele 13, 14, 15 si 46. Participa 160 de firme din 10 tari: Austria, Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, Romania, Turcia, Ungaria.

COSMETICS BEAUTY HAIR va avea parte de o serie de premiere, dintre care amintim: BES va veni cu Colectia Safari, care va fi prezentata oficial abia in octombrie 2007 la Milano; BEAUTY BOX va prezenta brandul FUDGE (al cincilea brand în Europa, al saptelea din lume) si va lansa noua vopsea HEAD PAINT 90% organică. D:FUSE va prezenta noi produse din gama accesorii par, RETIPALM va primi vizitele sportivelor GABI SZABO si IOLANDA BALAS.

KOSMETICUM va prezenta doua noi produse: impachetarea cu caviar si împachetarea energizanta; CD BEAUTY SISTEM va prezenta gama de produse cosmetice obtinute prin tehnologia NANO; DUAL LINK va prezenta noua gama de ingrijire a parului Kleral Sistem si va gazdui lansarea noului album al lui Laurentiu Cazan; ROMARSENAL va lansa in Romania doua game de extensii de par si una de extensii si permanent de gene.

Zilnic, pe scenele amplasate in pavilionul 15, vor avea loc demonstratii practice ale saloanelor de coafura si ale firmelor expozante. Aceste prezentari vor consta in demonstratii de coafura, manichiura si cosmetica, precum si lansari de noi produse.

In fotografii puteti vedea tendintele in coafuri si imbracaminte in moda toamnei 2007, prezentate de Liliana Turoiu Udrea, presedinte Asociatia de Moda si Design din Romania si Razvan Andrei, director artistic Intercoiffure si actrita Monica Davidescu.

Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10,00 si 18,00 si in ultima zi intre orele 10,00 si 16,00. Biletul de intrare costa 5 lei si ofera acces la ambele expozitii. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-urile www.modexpo.ro şi www.expocosmetics.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.