Colectia Toamna-Iarna 2008-2009

Sezonul acesta colectia pret-a-porter Atelier Eugenia Enciu pune in valoare femeia moderna, femeia care traieste cu intensitate realitatea cotidiana la orice ora din zi sau noapte, femeia plina de incredere, gata oricand sa depaseasca orice bariera, stapana pe sine, sexy si eleganta totodata.

Urmand stilul cu care ne-a obisnuit si cu care si-a obisnuit clientii in ultimii ani, Eugenia Enciu reinventeaza stilul femeii careia se adreseaza si propune tinute care imbina armonios fuste si pantaloni care urmaresc linia corpului, rochii lungi si drepte, dantela, piele si matase.

Volumele controlate si croielile transforma orice silueta intr-o aparitie stylish si accentueaza in cea mai naturala maniera formele corpului.

De la pantalonii stretch din tafta, fusta tip creion din piele, dantela si crep, haina din blana ecologica de astrahan si pana la rochiile de seara ample, toate scot in evidenta un joc de forme, croieli si texturi care demonstreaza ca tinutele de zi cu accente urbane pot fi alaturate in cel mai natural mod cu tinutelor de seara, cu accentele si detaliile elegante.

Accesoriile si incaltamintea sunt create de Sepala by Mihaela Glavan.

Culori ca ivoire, argintiu, negru, alb zi mov se imbina perfect cu texturi precum organza, crep, dantela din matase, piele si blana ecologica si aplicatii manuale pe suport din organza si voal si creeaza o senzatie placuta celei care alege oricare din aceste tinute.

Colectia Atelier Eugenia Enciu este creata pentru femeia rafinata, cu sex-appeal, eleganta, misterioasa si stralucitoare.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.