Femeia poate si trebuie sa fie frumoasa la orice varsta!

„Rapsodia Feminitatii” este evenimentul care o invata acest lucru si care, avand anual doua editii (una primavara – vara cu tendinte pentru sezonul cald si una toamna – iarna in care sunt prezentate produsele recomandate sezonului rece) a devenit deja o traditie si o bucurie asteptata pentru toti cei interesati.

Este vorba despre aprecierea acestui concept care promoveaza frumusetea doamnelor la orice varsta si care, pe durata evenimentului, beneficiaza de machiaje gratuite, tratamente cosmetice de ultima tehnologie si de cele mai recunoscute parfumuri si arome produse de celebre case de parfumerie. Dupa ce a parcurs un adevarat tur al Romaniei la Iulius Mall Cluj si la Iulius Mall Timisoara, Rapsodia Feminitatii va prezenta doamnelor capitalei secretele frumusetii in perioada 16 – 21 aprilie la Centrul Comercial Auchan Titan.

Timp de o saptamana, doamnele beneficiaza de sfaturile consilierilor de frumusete ale unor renumiti producatori.

Promotorul acestei editii este hipermarketul Auchan, care exista in fiecare dintre centrele comerciale mentionate mai sus. Vedetele editiei primavara – vara sunt: Guerlain, Lancaster, Ferragamo, Cartier, Loewe, Christina Aguilera, Pal Zileri, Naomi Campbell, Davidoff, Pantene, Safira, Braun, Tefal, Rowenta, Wellaton si Wellaflex.

Evenimentul comunica noile tendinte vestimentare recomandate sezonului cald. Acest lucru se va face in cadrul unui show de moda cu tematica „Back To Nature” , programat pentru data de 21 aprilie, ora 18:30 la Centrul Comercial Auchan Titan si in care invitatul special va fi, ca la fiecare editie de altfel, Catalin Botezatu. Show-ul va sublinia si noile tendinte in machiaj.

Prezentatoarea evenimentului va fi DJ Wanda. Rapsodia Feminitatii promite sa revina cu noutati in luna octombrie 2008 si sa aduca in prim plan un numar si mai mare de branduri participante.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.