Electrolux Ergorapido + Design = Educatie

Author: Electrolux

Electrolux s-a asociat cu trei designeri romani pentru a sustine initiativele educationale semnate OvidiuRom. Lena Criveanu, Kristina Dragomir si Mihai Albu sunt cei trei designeri romani implicati in proiectul Ergorapido by Electrolux 2010.

In perioada iulie – octombrie, cei 3 designeri au primit din partea Electrolux un aspirator Ergorapido 2 in 1 pe care fiecare l-a personalizat conform propriei viziuni.

“Electrolux pune accent pe designul produselor pe care le creeaza. Ergorapido este un aspirator cu design deosebit, inovator, adaptabil oricarui mediu. Am initiat colaborarea cu Lena Criveanu, Kristina Dragomir si Mihai Albu pentru ca sunt foarte apreciati de publicul roman si sunt recunoscuti pentru viziunea lor inovatoare – o caracteristica relevanta pentru brandul Electrolux. Ne bucuram ca prin intermediul acestui proiect avem ocazia sa contribuim la educatia tinerei generatii”, declara Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

“Ergorapido by Electrolux a reprezentat o reala provocare pentru mine ca designer”, adauga Mihai Albu. “Mi-am dorit ca obiectul personalizat sa reflecte atat caracterul aparatului electrocasnic, cat si perspectiva mea, ca artist. Prin urmare, am apelat la un concept organic prin folosirea materialelor naturale, respectiv piele de sarpe. Astfel, obiectul de design prinde viata metamorfozandu-se din forma relativ riguroasa in forma fluida, armonioasa, recreand intr-un fel natura.”

“Aspiratorul Ergorapido mi-a placut din prima clipa pentru design si functionalitate si mai ales pentru culorile proaspete, vii. Noul look pe care l-am propus se bazeaza pe asocierea unei activitati casnice aparent banale cu distractia, astfel incat aspiratul devine o activitate atractiva, chiar si pentru adolescenti. Viziunea mea este cea a unei tinere adolescente, mare iubitoare de rock, ce transforma cotidianul intr-un divertisment”, spune designerul Lena Criveanu.

“Din prima clipa cand am vazut aspiratorul Ergorapido l-am asociat cu o pasare. Este un obiect cu design seducator, cu o alura prelunga si o suprafata plana la baza, asadar l-am perceput ca fiind o pasare spectaculoasa, care emana magnetism prin aspectul sau: un paun”, afirma Kristina Dragomir.

Aspiratoarele personalizate de cei trei designeri romani vor fi expuse in perioada 12 – 29 octombrie in concept store-ul Iqonique Class Studio, situat in Aleea Alexandru Nr 7, sector 1, Bucuresti.

“Prin designul lor exclusivist, cele trei aspiratoare Ergorapido se incadreaza perfect in concept store-ul Iqonique Class Studio. Suntem bucurosi ca putem face parte din acest proiect fara precedent, in care creativitatea si designul inovator sustin educatia”, spune Andreia Anghel, PR Manager Iqonique Class Studio.

Cele 3 aspiratoare personalizate vor fi oferite persoanelor care vor dona sume importante in scop caritabil in cadrul Halloween Ball, organizat de Leslie Hawke si asociatia OvidiuRom in data de 30 octombrie 2010.

Ergorapido 2 in 1 este un aspirator fara fir, dedicat curateniei instant. Designul sau prietenos si modern il transforma intr-un accesoriu al casei, util si mereu la indemana. Disponibil in culori vii precum verde, cupru, galben sau mov, Ergorapido se potriveste oricarui interior.

Aspiratorul a fost apreciat in intreaga lume: in 2008 a castigat un premiu Red Dot Design, iar in 2009 a fost desemnat “Best performer” pentru categoria sa, a participat la festivalul de moda din Brazilia, i-a fost dedicata o editie limitata incrustata cu cristale Swarovski, iar anul trecut, in Romania, Mihaela Glavan, unul dintre cei mai apreciati tineri designeri de incaltaminte si accesorii, a creat o serie exclusivista de pantofi in culorile Ergorapido.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center