Condimentele unei relatii “GUSTOASE”, LENJERIILE INTIME SEXY

Author: Looksexy.ro

Cum ar fi mancarea fara sare, si piper, fara tarhon si busuioc, fara oregano si cimbru si lista poate continua? Fara gust sau mancare pentru bolnavi, asa cum multi dintre noi se exprima atunci cand gusta preparate necondimentate.

La fel se intampla si in cazul unei relatii de iubire, are nevoie de condimente, mai ales dupa ce sentimentele capata nuante de stabilitate si mai dispare din nebunia primelor luni, cand ai fluturi in stomac doar cand auzi telefonul sunand si este el.

Cele mai bune condimente in acest caz sunt piesele de lenjerie intima sexy, la care trebuie adaugate accesoriile potrivite (pantofi, coliere, cercei).

Dar nu este suficient sa cumperi la intamplare o piesa de lenjerie intima sexy, ea trebuie accesorizata si aleasa in functie de personalitatea si forma corpului, asa cum ne invata www.looksexy.ro.

Asa cum exista multe tipuri de condimente si nu toate ne plac sau ne fac bine, asa exista si multe tipuri de lenjerie intima provocatoare si nu toate ne stau bine sau ne definesc relatia si personalitatea.

Insa avand in vedere ca atunci cand iti cumperi o astfel de piesa dorinta este de a-ti diversifica viata de cuplu, trebuie sa alegi ceva o idee mai indraznet decat ai alege in mod normal.

Daca iti place sa te joci si iti cunosti iubitul, stii ce fantezii erotice are, atunci alege din multitudinea de costume cu tematica: scolarita, stewardesa, menajera, iepuras.

Insa ai grija cu aceasta alegere, pentru ca ai nevoie si de un scenariu adecvat. Este o alegere pentru o relatie in care cei doi parteneri se cunosc foarte bine.

Babydollurile diafane sunt alegerea ideala pentru persoanele romantice si visatoare, pentru cele mai pudice dintre femei.

Bodyurile si seturile sexy sunt potrivite femeilor voluptoase si sigure pe ele.

Acelea dintre noi care aleg sa poarte o astfel de lenjerie pot fi sigure ca partenerul va fi sedus fara nici o posibilitate de aparare.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.