Celulele STEM – Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere!

BIOGENIS, banca de celule stem prezenta in Romania din anul 2007, anunta campania de educare si informare in randul viitorilor si actualilor parinti, Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere.

Campania debuteaza cu lansarea unui pachet special dedicat apropiatilor viitorilor parinti, pachet denumit Contract cadou. BIOGENIS, pune la dispozitia acestora posibilitatea de a face un cadou cu totul special copilului si viitorilor parinti, responsabil si cu ecou pe termen lung: recoltarea, prelucrarea si stocarea in conditii de criogenie a celulelor stem din cordonul ombilical.

Campania anuntata astazi este una de durata si are ca scop informarea tinerilor si viitorilor parinti asupra necesitatii recoltarii de celule stem din cordonul ombilical, un pas simplu dar care vine cu nenumarate beneficii. In Romania exista in acest moment trei centre de transplant medular (Bucuresti, Timisoara si Targu-Mures) unde se pot utiliza celulele stem pentru a trata diverse afectiuni.

„Punem rapid la dispozitia clientului setul de recoltare, instruim personalul medical din spitale si clinici, preluam proba de la spital si o transportam in siguranta , ajungand in maxim 48 de ore la banca de celule stem din Varsovia, prelucram sangele, il analizam si il supunem procesului de criogenie.

Acestea sunt serviciile pe care le oferim zi de zi noilor parinti. Incepem astazi o perioada noua in care vrem sa dialogam si mai mult cu acestia. Acest pachet, denumit Contract cadou, este destinat celor apropiati viitorilor parinti. Recoltarea de celule stem trebuie sa reprezinte un pas bine inteles, important si necesar in acelasi timp.

Tinerii trebuie sa cunoasca aceasta procedura si sa poata fi astfel informati pentru a fi capabili de a lua o decizie corecta, la momentul oportun. Campania “Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere “ va avea ca scop transmiterea a cat mai multor mesaje de informare catre tineri, a cat mai multor informatii medicale si legale despre celulele stem, recoltare, pastrare si beneficii, cu scopul de a veni in intampinarea unor nevoi care de cele mai multe ori nu sunt bine intelese si cunoscute. Suntem siguri ca aceast pachet Contract cadou, lansat astazi, va avea succes.” Marius Vicea Calomfirescu, Director general BIOGENIS.

BIOGENIS este o companie mixta cu capital romanesc si strain, companie care se supune strict si in totalitate legislatiei din Romania. Compania este partenera a bancii aflate la Spitalul Memorial al Copilului din Varsovia, Polonia, locul unde se pastreaza probele de sange de cordon ombilical in momentul de fata.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.