O singura interventie, 4 implanturi, o dantura noua

Tehnica de implantologie ALL ON 4, care permite pacientilor sa aiba o lucrare protetica fixa provizorie (realizata in aceeasi zi), respectiv o lucrare protetica fixa permanenta din acrilat/ceramica, cu ajutorul a numai 4 implanturi, este adusa in premiera in Romania de echipa de medici de la clinica Glamour Dent.

Procedura a fost implementata pentru prima data in 1998 de medicul portughez Paulo Malo si permite fixarea imediata a lucrarii protetice, intr-o singura interventie, cu ajutorul a numai 4 implanturi speciale. Tratamentele traditionale necesita de obicei intre 6 si 10 implanturi pentru a permite fixarea lucrarii. In plus, metoda ALL ON 4 elimina necesitatea transplantului de os atat pentru maxilar cat si pentru mandibula.

Aceasta tehnica se diferentiaza prin faptul ca implanturile din laterale sunt plasate la un unghi de 45 de grade ceea ce mareste capacitatea lor de a sustine o lucrare fixa. Acest lucru permite ancorarea lucrarii protetice fixe cu un numar mult mai mic de implanturi decat in mod normal.

Implanturile pot fi incarcate imediat fara a astepta luni intregi pentru vindecare, lucrarea protetica fixa provizorie poate fi realizata si instalata in aceeasi zi, iar cea permanenta imediat dupa vindecare si integrarea implanturilor in arcada.

“Toti pacientii, chiar cei care au intampinat probleme cu lucrarile anterioare, care au suferit pierderi de os din cauza bolii parodontale pot beneficia de aceasta procedura,” declara Dr. Anca Patru, General Manager Glamour Dent.

Conceptul ALL ON 4, reprezentand o noua procedura si un nou protocol care scurteaza procesul de inserarea a implantelor si permite reconstituirea protetica a ambelor arcade intr-o singura zi, este o descoperire pe plan mondial a firmei NOBEL- BIOCARE.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center