Cum sa faci modificarile potrivite?

De foarte multe ori miresele tind sa ceara modificari felurite aduse rochiei de mireasa in speranta ca vor transforma in acest mod rochia intr-una pe care au visat-o de mici.

Ni se pare corecta abordarea, insa trebuie sa stii de la bun inceput ca modificarile exagerate nu vor face decat sa strice modelul rochiei si sa creeze impresia ca ai incropit o rochie nicidecum ca ai cumparat-o.

Pentru a ne asigura ca tu nu vei gresi ca alte mirese ne-am gandit sa facem o mica lista cu regulile pe care trebuie sa le respecti atunci cand soliciti modificari aduse rochiei de mireasa.

1. In ultimul moment

Trebuie sa iti alegi rochia de mireasa cu cel putinsase luni inainte de nunta, pentru a fi sigura ca modelul ajunge la timp (daca este important) sau este finalizat (daca este creat special).

Insa ultimele retusuri trebuie sa le faci mereu pe ultima suta de metri pentru a evita erori. Miresele slabesc din cauza stresului pregatirii nuntii, asa ca nu iti modifica rochia inainte de a sti dimensiunile finale pe care le vei avea.

2. Pregatirea accesoriilor

Solicita modificari aduse rochiei numai dupa ce ai ales pantofii pe care ii vei purta la nunta si lenjeria pe care o preferi. Nu poti sa ceri scurtarea rochiei la nivelul de calcare daca vei purta tocuri, bunaoara.

De asemenea daca vei purta sutien sau body trebuie sa fii sigura ca rochia iti va permite, poate ca persoanele care fac modificarile iti vor crea o rochie atat de stramta incat nici un fir de par nu va mai intra.

3. Nu schimba modelul

Chiar si cel mai nepriceput designer are o idee mai elaborata despre structuri si detalii decat ai tu. Si trebuie sa recunosti ca designul unei rochii de mireasa inseamna multe ore de munca petrecute asupra unei schite.

Tocmai de aceea trebuie sa ii dai Cezaurului ce e al Cezarului si sa nu mofifici rochia incat sa ii schimbi modelul. Mai bine mai cauti rochia perfecta.

4. Nu renunta la trena

Sunt slabe sansele sa mai ai ocazia sa porti o rochie cu trena in alta seara decat cea a nuntii tale. E drept ca poti murdari rochia sau ca ti se va parea grea, insa trebuie sa ai putina rabdare.

In plus, persoanele care fac modificarile pot sa iti faca un sistem de trena care sa se prinda de spatele rochiei sau chiar sa iti faca o trena detasabila.

5. Nu modifica decolteul

Ai gasit rochia perfecta dar aceasta nu are un decolteu in forma de inima? Nu risca mana destinului adaugand un astefel de detaliu.
Daca modifici zona decoletului s-ar putea ca detaliul sa nu fie facut bine iar tu sa ramai cu o zona mult prea descoperita. Cusaturile decolteului sunt foarte delicate asa ca mai bine renunti la modificari in acea zona.

6. Detalii detasabile

Decat sa optezi pentru adaugarea bretelor mai bine alegi un bolero, decat o culoare pe rochie mai bine un brau colorat. Fii inventiva si nu te lasa prada impulsului modificarilor.

Mai bine lasi rochia intacta si adaugi accesorii din plin pe care sa le schimbi pe parcursul serii tale speciale.

[citeste mai multe pe Ideal Mariaj.ro]

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.