Bicicleta la nunta?

Pare destul de ciudat dar in ultima vreme incepe sa fie foarte la moda a introduce in peisajul de nunta o bicicleta.

E o idee putin trasnita care prinde, mai ales in Occident. In multe filme apare bicicleta in décor, asa ca daca sit tu vrei sa fii un pic diferita, cu o nunta ceva mai diferita de cele clasice ai putea folosi velocipedul.

Trebuie mai intai sa ii propui viitorului tau sot, sa vezi ce parere are despre asta.

Mai important insa este ca sotul tau sa fie un barbat destul de puternic pentru ca sa va poata duce, doar nu doresti sa oferi un spectacol caraghios atunci cand veti cade de pe bicicleta unul peste altul.

Ai putea in cazul in care te temi de un asemenea spectacol, sa optezi pentru o bicicleta cu doua locuri, din aceea lunga la care veti putea pedala amandoi odata. E mult mai sigur astfel, desi este mai putin romantic decat variant cu bicicleta clasica.

Ideea in sine are si un aer de romantism. Gandeste-te, ce frumos ar fi sa pastrati in fotografii peste ani imagini cu voi doi plimbandu-va cu o bicicleta in jurul invitatilor care se amuza de mama focului!

Sau plimbandu-va cu bicicleta pe o pajiste inverzita, cu mult soare si multa culoare… doar voi doi, si bicicleta desigur.

Imagineaza-ti-l pe iubitul tau chinuindu-se sa pedaleze facand eforturi sa si reuseasca, iar tu in spatele lui visatoare, cu voalul fluturand si cu rochia infoiata atingand pamantul. Ar fi un spcetacol destul de reusit, nu crezi?

Pentru asta nici macar nu ai nevoie de o bicicleta prea sofisticata. Pur si simplu sa fie o bicicleta normala, fara decoratiuni sau altceva… dar care sa fie si un pic mai sobra.

Ai putea eventual sa agati de spatele bicicletei o franghie foarte delicata cu cateva flori care sa lase o dara de romantism in urma voastra.

Sau ai putea la fel de bine plasa in jurul coarnelor de la bicicleta un buchet de flori albe sau colorate chiar, daca ti se pare ca ar fi prea searbada bicicleta voastra.

Poti lega chiar de sa o floricica foarte delicata. E clar ca nu poti apare cu o bicicleta de un rosu aprins, sau o bicicleta cu rotile foarte mici, caci nu va putea sa va duca pe amandoi.
Gandeste-te ca iti trebuie o bicicleta pe masura rochiei tale uriase si infoiate! Nu cumva sa fie o bicicleta montana, caci risti sa strici tot farmecul. Nu esti o mireasa sport, si nici partenerul tau nu e un mire sport!

Daca te gandesti ca bicicleta sa fie leit-motivul petrecerii tale,si doresti sa imbini ideea unei nunti eco cu o nunta ceva mai trasnita, atunci poti calcula in asa fel incat invitatii care doresc sa isi mentina conditia fizica sa poata avea si ei parte de spectacol, alaturi de voi.

Puteti renunta astfel la automobile pentru deplasarea de la biserica la local, cu siguranta veti fi in centrul atentiei toata distanta pe care o veti parcurge!

[citeste mai multe pe Ideal Mariaj.ro]

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.