Ideal Mariaj va sfatuieste: Cum alegi parfumul pentru nunta ta?

Parfumul este unul dintre elementele esentiale in tinuta noastra zilnica si unul dintre factorii care ne influenteaza pozitiv ziua. Tocmai de aceea ziua nuntii tale trebuie sa fie inmiresmata cu o aroma speciala pe care nu o vei uita niciodata.

Alegerea parfumului pe care il vei purta in ziua nuntii tale s-ar putea sa fie una dintre cele mai placute experiente pe care o vei avea in intreaga perioada de organizare a nuntii tale.

Incepe procesul de selectie din timp, pentru a te obisnui cu aroma parfumului ales, si ai grija sa iti oferi suficient timp pentru a acoperi o gama cat mai larga din produsele pe care piata ti le pune la dispozitie.

De unde cumperi?

Din fericire in clipa de fata ai o gama de selectie extrem de larga comparativ cu miresele din anii trecuti. Poti opta pentru produse de masa, parfumuri pe care le gasesti in parfumeriile obisnuite, parfumuri de lux ce pot fi cumparate din centre speciale, parfumuri eco realizate doar din elemente naturale sau parfumuri special create pentru tine.

Oricare ar fi decizia ta, trebuie sa mergi la cumparaturi din timp pentru a fi cat mai bine documentata si pentru a sti pe deplin care sunt ofertele de care poti beneficia. In plus, dupa cum bine stii, nu vei putea testa mai mult de cateva mostre de parfum la o vizita.

Noi iti sugeram sa mergi la „vanatoare” de parfumuri cu cel putin 3 luni inaintea fericitului eveniment si sa iti acorzi cel putin 5 zile de test in care sa te decizi in privinta parfumului pe care il vei purta in ziua cea mare.

Sfatul nostru e sa mergi la cumparaturi intr-o zi de lucru, miercuri sau joi dupa amiaza, pentru a evita aglomeratia si pentru a dispune de toata atentia consultantilor.

Cine te poate ajuta?

Sunt unele decizii pe care le poti lua singura atunci cand iti organizezi nunta si unele pentru care vei avea neaparata nevoie de sfatul specialistului. In cazul parfumului vorbim de un compromis intre cele doua stiluri de decizie.

Asta pentru ca tu vei fi cea care va opta pentru aroma respectiva, un parfum prea dulce sau prea puternic nu iti va face bine in ziua nuntii, dar consultantii te pot ghida spre o gama de arome care se vor potrivi evenimentului si personalitatii tale.

Incearca sa mergi la cumparaturi singura atunci cand iti vei alege parfumul, spre deosebire de celelalte decizii pe care le vei lua pentru nunta ta, selectarea aromei speciale tine mai mult de placerea personala decat de ceea ce apropiatii cred a fi potrivit.

Parfumul tau sau parfumul miresei?

Companiile celebre in producta beauty, precum Dior, Chanel, Estee Lauder, YSL sau Armani, au o gama variata de parfumuri cu note florale, orientale, lemnoase sau cu aroma de fructe, toate extrem de potrivite diverselor momente ale zilei sau evenimentelor la care participi.

Citeste continuarea pe Ideal Mariaj.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.