Secretul frumusetii, pielea tonifiata

In ziua de astazi, e greu de spus care este greutatea ideala pentru o femeie. Unii oameni apreciaza femeile foarte slabe, altii pe cele putin mai plinute.

Cand e vorba de kilograme, parerile difera foarte mult, insa cand e vorba de aspectul pielii lucrurile stau altfel.

Indiferent de greutate, important este ca pielea ta sa aiba un aspect tonifiat. O piele hidratata si ferma arata intotdeuna foarte bine, chiar daca masurile tale sunt departe de 90-60-90.

Un produs profesional pentru remodelarea corporala este Concentratul de slabire si tonifiere de la Ecovital. Il puteti comanda din magazinul online www.ProfesionalCosmetics.ro, alaturi de multe alte produse de acest fel.

Datorita actiunii sinergice a complexelor active, cunoscute ca active anticelulitice, acest produs dezvolta un proces de tonifiere modeland conturul corpului si purificand tesuturile.

Dupa cateva saptamani de folosire veti observa ca aspectul de portocala al pielii este estompat. In plus, acest produs garanteaza si pierderea catorva kilograme odata cu tonifierea.

Pentru un rezultat excelent, recomandarea specialistilor este aceea de a insoti astfel de tratamente de remodelare cu exercitiile fizice.

Daca nu aveti timp sa mergeti la sala, puteti oricand sa optati pentru aerobic in fata televizorului.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.