Poveste, culoare si iubire

Te-ai gandit vreodata ca fiecare culoare are povestea sa? Stiai ca nuanta parului tau poate sa spuna mai multe despre tine decat banuiesti?

Rowenta te ajuta sa construiesti si sa dezvalui povestea ta, povestea dorita si imaginata. Iti vine astfel in sprijin cu o gama intreaga de aparate uimitoare care te pot transforma intr-o clipita intr-un personaj de basm. Pentru fiecare culoare de par – blond, brunet, roscat – Rowenta iti propune o alternativa prin care iti poti schimba look-ul, oferindu-ti stralucire de vedeta.
Blond. Femeia blonda este perceputa ca o adevarata “femme fatale”, ea spune povestea unei cuceritoare imbatabile. Ondulatorul Elite CF 4012 de la Rowenta este atuul tau care iti va fascina “victima”. Fiecare suvita bine definita va fi o arma de cucerire, fiecare bucla va fi o invitatie imposibil de refuzat de catre iubitul tau.

Brunet. Femeia cu par de abanos este femeia exotica, dura si enigmatica. Ea este un veritabil diamante, frumos slefuit, asezat pe o catifea delicata de culoare inchisa. Rowenta iti recomanda placa de intins parul Rowenta Elite CF 7132 care te invalui in mister si stalucire, intrigandu-l pe cel de langa tine.

Roscata. Pasionala, seducatoare si independenta, femeia roscata nu trece niciodata neobservata. Cuvantul care ii este asociat fiind “fierbinte” si in acelasi timp sexy, peria rotativa cu aer cald Brush Activ CF 9000 este detaliul care prin volumul oferit il cucereste si recucereste mereu pe iubitul tau.

Februarie, luna indragostitilor, o luna de poveste, culoare si iubire…

Permite-i iubitului tau sa descopere o noua fila din povestea ta.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.