Zilele Frumusetii – ESTETIKA&WELLNESS 2008 – Un concept modern, o manifestare complexa a esteticii

Bucuresti, 8-10 martie 2008, Sala Polivalenta, Bucuresti – Agentia Estetik Media si revista „Les Nouvelles Esthetiques Romania” anunta cel mai important eveniment ce promoveaza tot ceea ce este reprezentativ in sfera ESTETICII APLICATE (ESTETIKA), precum cosmetologie, aparatologie, medicina estetica, Spa, hairdressing si WELLNESS (FIT&FORM) – concept care defineste starea de sanatate, vitalitatea, energia si spiritul pozitiv.

Evenimentul, care va avea loc in luna martie 2008 la Sala Polivalenta din Bucuresti, adopta aceasta noua structura organizatorica, ZILELE FRUMUSETII – ESTETIKA&WELLNESS 2008 demonstrand intelegerea acestui fenomen complex destinat in egala masura profesionistilor din sector, dar si publicului larg (in fapt clientului final) interesat de produse, tratamente profesionale noi si servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste infrumusetarea si ingrijirea corpului.

Evenimentul beneficiaza de prezenta extraordinara a d-nei Carmen Okabe, Presedintele Uniunii Nationale a Esteticienilor din Romania (U.N.E.P.).

Initiat de Estetik Media sub conceptul „Zilele Frumusetii – Estetika&Wellness 2008”, cu o prima editie foarte reusita, evenimentul se afla acum la cea de-a cincea editie. In cadrul ZILELOR FRUMUSETII – ESTETIKA&WELLNESS 2008, va avea loc cea de-a 5-a editie a expozitiei „ESTETIKA” SI A CONGRESULUI INTERNATIONAL DE ESTETICA APLICATA LES NOUVELLES ESTHETIQUES, evenimente ce reprezinta unice oportunitati de a va face cunoscut la nivel national si international, de a va prezenta si promova oferta de produse, aparatura si servicii destinate infrumusetarii si intretinerii sanatatii si formei corporale.

Participand in calitate de expozant, sponsor sau orator la ZILELE FRUMUSETII – ESTETIKA&WELLNESS 2008 veti avea posibilitatea de a intra in contact cu profesionistii din domeniul estetica&wellness si veti putea utiliza noile tehnici de infrumusetare si ingrijire. Veti stabili noi parteneriate, veti identifica noi distribuitori, va veti reintalni cu prietenii, clientii actuali si viitori.

Timp de 3 zile profesionistii in frumusete si wellness va dau intalnire la o serie de manifestari complexe si unice: prezentari de produse, echipamente, accesorii si servicii create pentru a pune in valoare frumusetea trupului si a spiritului, show-uri de machiaj si coafura, body painting si nail art, demonstratii (la standuri si pe scena) de tratamente cosmetice faciale si corporale, clase de fitness, dans sportiv, yoga si multe altele.

Evenimentul va beneficia, si cu aceasta ocazie, de interactivitate. Atat publicul larg, cat si specialistii vor putea participa la CONFERINTE SI WORK-SHOP-URI pe teme de dermatologie, medicina si chirurgie estetica, cosmetologie, hairdressing, wellness, CONCURSURI de coafura (tunsoare&culoare si coafura), machiaj, pictura pe unghii, body-painting – in care specialistii, dar si juniorii isi pot etala maiestria in fata juriului si a publicului s.a.

In cadrul expozitiei veti putea lua parte la GALA PREMIILOR INDUSTRIEI DE FRUMUSETE prilej cu care vor fi desemnate, din partea revistei „Les Nouvelles Esthetiques” Romania, titlurile de: ESTETICIANA ANULUI 2007, STILISTUL ANULUI 2007, BEST TRAINER IN AEROBIC&FITNESS – 2007, MANAGERUL DE SUCCES AL ANULUI 2007, SALONUL ANULUI 2007, CLUBUL DE FITNESS AL ANULUI 2007, CEA MAI ACTIVA PREZENTA IN INDUSTRIA DE FRUMUSETE IN ANUL 2007.

Prezenta numeroasa a expozantilor si specialistilor din tara si din strainatate la ZILELE FRUMUSETII – ESTETIKA&WELLNESS 2008, faciliteaza schimbul de informatii, noutati si trenduri – aspecte atat de importante pentru cei dedicati acestui sector!

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.