Anumite obsesii

Cele trei zodii care au ca element pamantul – Taur, Fecioara si Capricorn – sunt pline de calitati (rabdatoare, protectoare, te poti baza pe ele la necaz, practice), dar au si ele lipsuri, ca tot omul: devin usor obsedate de lucrurile care nu le convin, se acomodeaza foarte repede cu sarcina de a nu face nimic si de a lenevi pur si simplu. Sunt prada usoara cand e vorba sa capete dependente.

Semnele de aer – Gemeni, Balanta si Varsator – iti descretesc fruntea cu optimismul, inventivitatea si charisma lor, dar de la calitate la defect nu e decat o azvarlitura de bat: actioneaza impinsi de impuls (care nu e intotdeauna benefic), le cam place sa barfeasca (indiferent de sex) si sa-i dispretuiasca pe cei care nu le sunt la inima, sunt instabili.

Ei… am ajuns si la semnele de foc! Adica Berbec, Leu si Sagetator. Acestia, pe cat sunt de “laudabili” pentru stilul lor inflacarat in orice ar face, pe atat pot fi de rai. De exemplu, nu poti spune ca vreunul dintre reprezentantii zodiilor sus-numite este apatic, lipsit de curaj si vointa. Sau ca nu e receptiv la nevoile celor din jur. Sau ca nu e loial. In schimb, tot inflacararea ii face sa se grabeasca la manie, sa fie gelosi pana in varful urechilor si sa li se puna pata pe ceva sau cineva, fara sansa de revenire rapida. Tot din pasiune ajung sa umble cu capul in nori cam tot timpul, lucru pe care ceilalti il interpreteaza drept egoism si egocentrism.

Cele trei semne de apa – Rac, Scorpion si Pesti – pot fi extrem de iubitoare, pline de compasiune, flexibile, dar, la polul opus, ii marcheaza indiferenta si instabilitatea. Ii obsedeaza gandul ca se comploteaza impotriva lor (si nu e nevoie sa aiba motive pentru aceasta obsesie) si ca sunt nedreptatiti.

Daca ar fi sa alegem o singura mare hiba a fiecarei zodii, probabil ca cea mai potrivita ar fi:

Berbec – egoism
Taur – multumire de sine nefondata
Gemeni – superficialitate
Leu – tendinte dominatoare
Rac – fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi
Fecioara – analitic
Balanta – nehotarare
Scorpion – caracter obsesiv razbunator
Sagetator – lipsa de tact
Capricorn – rigiditate
Varsator – detasare
Pesti – secretosenie

Nimeni nu-i perfect, dar astrologii ne previn ca anul acesta putem sa ne facem mai “frumosi” din punctul de vedere al obsesiilor noastre. Cata vreme le stii pe ale tale, poti lucra la anihilarea lor.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • si racul unde e? 😕

  • ramona

    este adevara cea ce sa scris despre leu si eu sunt in zodia leu si ce sa scris mi se potiveste manusa?

  • cristina

    eu sunt balanta,si cred k alt adjectiv nu ar fi mai potrivit.tot timpul am probleme in a lua decizii,premiza:lasa-ti mai multe portite deschise,in caz k alternativa da gres

  • me-sagetator….lipsa de tact?… e adevarat ….de ce sa te kinui sa cauti cuvintele potrivite cand ii poti sopune omului in fatza ce parere ai despre el ..mi se pare cel mai corect…nu are rost sa`l iei cu linguseli lugu lugu … mai bine verde`n fata DIRECT fara perdea:D si daca se simte jignit e problema lui/ei eu am fost sincera:D

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center