Zodiacul Nekros

„Nekros“ este zodiacul vechilor greci, care, spre deosebire de celelalte zodiace ce va descriu atat defectele, cat si calitatile, prezinta defectele majore. Are alte semne si alte perioade, avand numai zece semne zodiacale ce poarta nume din mitologie.

CENTAURUL (8 ianuarie – 12 februarie)

Personajul mitologic jumatate om, jumatate cal. De multe ori persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt dominate de animalic, avand mari dificultati in stapanirea emotiilor primitive: furia sau dorinta sexuala.

HARPIA (13 februarie – 18 martie)

Personajul mitologic al acestui semn are gheare ucigase, trasatura de caracter fiind dorinta de razbunare. Cei care apartin acestui semn nu uita niciodata o insulta sau un afront. Daca nu reusesc sa se razbune personal, simt o imensa satisfactie daca acelei persoane i se intampla ceva rau, chiar si dupa multi ani de la divergenta avuta.

PEGAS (19 martie – 24 aprilie)

Precum calul zburator din legenda, persoanele nascute in aceasta zodie au tendinta de a lua lucrurile foarte usor, fara a se interesa de problemele importante. Pot avea probleme serioase uneori, obtinand greu o slujba care sa le asigure un trai linistit. Sunt foarte putin predispusi la iubiri adevarate, fiind (ca intotdeauna) macinati de un acut sentiment de nemultumire.

CERBERUL (25 aprilie – 30 mai)

Este simbolul atentiei, cainele cu trei capete. Reprezentantii acestei zodii sufera mai ales de irascibilitate si de mania persecutiei, gata oricand sa sara asupra celui banuit ca ar indrazni sa-i atinga cu ceva. Asadar au putini prieteni adevarati, fiind evitati. Daca reusesc sa-si stapaneasca irascibilitatea nativa, sufera de presiuni nervoase cauzate de stres.

SATIRUL (31 mai – 3 iulie)

Aceste persoane sunt, prin definitie, sclavi ai placerilor trupesti, facand astfel greseli care nu scapa nepedepsite. Casatoria cu un satir este adeseori un calvar, deoarece nu suporta monogamia. Cand reusesc sa-si inabuse pornirile, se pot resemna, devenind insa morocanosi si vesnic nemultumiti.

SIRENA (4 iulie – 10 august)

Ca si frumusetile cu trup de femeie si coada de peste care atrageau marinarii in capcane, cei nascuti sub acest semn au prefacatoria in sange. Sub dragalasenia aparenta se ascunde, de multe ori, perfidia. Este evident mai mult la femeile din aceasta zodie, care fac orice pentru a-si atinge scopurile, dar si barbatii din acest semn sunt deseori mari maestri in arta manipularii.

GRIFONUL (11 august – 15 septembrie)

Animal legendar, jumatate leu, jumatate vultur – simbol razboinic. Cei nascuti in aceasta zodie sunt dominati de o incapatanare care poate merge pana la fanatism. Fixisti prin definitie, grifonii sunt greu de clintit din convingerile lor, unele total eronate. Sunt in stare sa lupte pana in panzele albe pentru ideile lor, iar daca au puterea necesara ii pedepsesc pe cei care nu le impartasesc opiniile.

HIMERA (16 septembrie – 22 octombrie)

Este un animal mitologic reprezentat ca avand mai multe fete: de leu, de sarpe si tap. Cei nascuti sub acest semn isi pot schimba de la o clipa la alta ideile si chiar starea sufleteasca, in functie de interesul pe care-l au. Isi vor schimba cu usurinta tonul vocii cand discuta cu un superior sau cu un subaltern, chiar si accentul in functie de persoana cu care discuta.

SFINXUL (23 octombrie – 30 noiembrie)

Rece, calculat si viclean este, in acelasi timp, partizanul jocurilor de culise care sa-i aduca avantaj, dand uneori dovada de o totala lipsa de scrupule in atingerea scopului urmarit, mai ales daca este vorba de avantaje financiare. Persoane cumpatate, uneori devenind de o zgarcenie iesita din comun.

MINOTAURUL (1 decembrie – 7 ianuarie)

La fel ca si centaurii, in unele situatii, minotaurul, fiinta mitologica cu trup de om si cap de taur, va fi dominat de latura sa animalica. Nu are accesele de furie ale centaurilor, insa cei nascuti in aceasta zodie actioneaza de multe ori irational, facand greseli pe care le regreta. De multe ori nu acorda nici o atentie celor din jur, prea preocupati fiind de propriile lor trairi si porniri.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • MINOTAURUL ar trebui sa fiu eu, doar ar trebui, total pe langa mine
    Btw i’m sag(2th decade)

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.