Rapsodia Feminitatii 2007

Evenimentul a debutat joi seara cu un show de moda si machiaj, denumit Hawaii Make-up Fashion Show, primul show dedicat artistilor machiajului.

Invitatul de onoare al serii a fost Catalin Botezatu care si-a prezentat colectiile de costume de baie ale verii 2007.

Colectia pentru femei, denumita „Black & White“, a propus costume cu modele geometrice sau animal-print in combinatii alb-negru, iar cea pentru barbati, denumita „Arabian horses“, o combinatie extrem de sexy de auriu si negru, de inspiratie araba.

Si-au prezentat gamele de produse nume mari din industria cosmetica: Bourjois, Lancaster, Max Factor si Sephora.

Colectiile au avut o tema comuna: frumusetea vacantei in Hawaii, vacanta plina de soare si orhidee minunat colorate. Organizatorii le-au oferit astfel make-up artistilor fiecarei firme ocazia perfecta pentru a etala gama de produse pentru primavara-vara, iar colectiile de costume de baie ale lui Catalin s-au integrat perfect in peisajul…litoral.

Astfel am descoperit si noi tendintele verii in materie de machiaj.

Bourjois si-a mentinut standardul de excelenta si inovatie in materie de culori si texturi noi si ingenioase, prezentand machiaje exuberante si vesele. Mesajul colectiei realizate de Urania Irina Iovanescu, este „Joie de vivre“.

Lancaster, expert in produse solare si de luminozitate, si-a prezentat o noua gama de machiaj care sa ne permita sa „ne creem propriul soare in fiecare zi“. Cu o textura placuta, care combina luminozitatea cu ingrijirea si culorile calde, noua linie de machiaj bronzant Infinite bronze a fost folosita de make-up artistul Lancaster, Carmen Zanogeanu, pentru a oferi un aspect de „sarut al soarelui“ pe fata manechinelor.

Max Factor propune in aceasta primavara-vara colectie Bronze Spirit, pentru un look bronzat, natural, stralucitor. Make–up artistul, Carmen Anisoiu, a folosit nuante de bronze, maron si auriu, ochi perfect conturati cu Masterpiece Max Mascara si buze subliniate in nuante naturale de bronz cu Silk Gloss.

Sugar Excess este colectia Sephora pentru sezonul acesta. Totul este caramelizat, cristalizat, glasat, pudrat si in nuante pastel.

Ambalajele in forma de cutii de praline pentru pudra, fardurile deghizate in acadele, lip gloss-ul paietat, unghiile glasate si creioanele de ochi in 2 culori au creat un „deliciu“ stralucitor, sub mana Danei Brotea, make-up artist Sephora.

Vizitatorii au primit mostre, sedinţe gratuite de machiaj si hair-styling, sfaturi de intretinere si ingrijire corporala de la cei peste 20 de participanti la eveniment.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center