Noi colectii primavara 2007

Tinutele semnate Atelier Eugenia Enciu asigura o croiala curata si confortabila, respecta tendintele, dar se adapteaza si diferentelor de silueta si varsta.

Taieturile sunt simple, cu volum si lejeritati usoare, conturand totusi silueta.

Pensele sunt aduse la exteriorul produsului, iar bretelele sunt inlocuite de curele din piele.

Culorile propuse sunt:

auriu, argintiu, alb, mov, crem, negru.

Meteriale folosite:

rips de satin, organza, tafta elastica, voal, lycra, gabordina, materiale metalizate sau cu pelicula lucioasa.

Eugenia Enciu debuteaza ca model de succes in anul 1980 si isi mentine pozitia de top si alaturi de noua generatie a anilor 1990 – 2000.

Activitatea sa se extinde dincolo de podium, implicandu-se direct in realizarea produselor din colectii, cat si in organizarea prezentarilor de moda.

Incepand cu anul 1991 Eugenia Enciu isi pune amprenta asupra unui numar mare de colectii si evenimente sub semnatura unor branduri cunoscute ale acelei perioade.

Din anul 1995 alaturi de Irina Schrotter sustine si imbunatateste campania de imagine a acestui brand timp de 10 ani.

Devine director artistic si organizator al lansarilor de noi colectii pentru care realizeaza special coloana sonora, miscarea scenica, machiajul si coafura.

Atributiile sale se multiplica si creeaza din anul 1998 pana in prezent imaginea unor personalitati importante ale show-bizului romanesc in cadrul unor evenimente mondene si emisiuni televizate.

Aprecierile de care a beneficiat de-a lungul acestor ani in industria modei o determina ca in anul 2004 sa isi deschida propriul atelier de creatie vestimentara.

Atelier Eugenia Enciu, devine numele sub care isi desfasoara intreaga activitate de creatie si consiliere in imagine.

In dorinta de a introduce pe piata un nou concept de produse vestimentare realizate la comanda, isi atrage clientela prin imaginea discreta, prin creatiile produse in serie mica sau model unicat si prin calitatea acestora.

Din anul 2005 pana in prezent se ocupa de imaginea „Bebeluselor“ din emisiunea „Cronica Carcotasilor” si le creeaza un stil nou, feminin si dinamic.

In vara anului 2006 Atelier Eugenia Enciu, in colaborare cu Etiquette by Dana Savuica, debuteaza cu o mini colectie de rochii de seara, adresata unui cerc restrans de cliente si potentiale cliente.

In primavara anului 2007, Eugenia Enciu si Dana Savuica se reunesc pe acelasi podium pentru a-si promova propunerile pentru acest sezon unui public mai larg.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.