Cat te costa sa transformi casa in camin

Mobilierul este expresia personalitatii celor care locuiesc intr-o casa si, de multe ori, ceea ce face diferenta dintre o casa si un camin. O locuinta mobilata cu bun gust, cu mobila potrivita, te face sa vrei sa petreci cat mai mult timp acasa. Insa nu depinde numai de gusturile fiecaruia, ci si de posibilitatile materiale.

In momentul in care te-ai hotarat sa pleci in „marea aventura“ a cautarii si achizitionarii de mobila pentru casa in care locuiesti totul poate deveni placut si extenuant in egala masura.

Care sa fie motivul? In primul rand faptul ca firmele producatoare de piese de mobilier pentru locuinta s-au inmultit, fiecare dintre acestea incercand sa vina pe piata cu o oferta unica si eficienta atat din punct de vedere al modelelor fabricate, cat si din punct de vedere al preturilor practicate. Si de aici pot deriva o multime de dureri de cap.

ALERGI SAU CAUTI PE INTERNET. Lucrurile incep sa se mai simplifice daca te incarci cu multa rabdare si energie si fie dai o tura prin tot orasul pentru a-ti face o impresie despre tipul si pretul produselor oferite de numeroasele firme de profil, fie petreci cateva ore bune in fata computerului incercand sa practici o „documentare on-line“ asupra gamei de pise de mobilier ale acelorasi firme.

Mare parte dintre site-urile societatilor de profil isi actualizeaza frecvent ofertele, iar unele dintre ele va ofera chiar si preturile, furnizand o imagine aproape completa asupra marfii comercializate.

ORIENTEAZA-TE IN FUNCTIE DE GUST. Mobilierul pe care il ai in casa a devenit o expresie a stilului si personalitatii fiecaruia dintre noi, iar pentru unii poate fi chiar si o carte de vizita.

Pe langa necesitatea de a avea o locuinta cat mai functionala, ne dorim poate mai mult decat orice un ambient numai al nostru, puternic personalizat în care sa ne regasim ori de cate ori trecem pragul casei noastre. Se poate spune ca unul dintre cuvintele de ordine pe care firmele de profil ar trebui sa le afiseze cand vine vorba de piese de mobilier este calitatea.

Indiferent de ceea ce alegem – dimensiuni, culori, forme, inaltime si asa mai departe, cu totii trebuie sa avem libertatea neîngradita de alegere a unor produse de calitate.

Asadar, in functie de propriul gust, de disponibilitatea financiara existenta, dar si de spatiul pe care trebuie sa-l amenajati puteti sa concepeti singuri sau cu un ajutor mai mic sau mai mare din partea unui specialist modul in care ati dori sa va arate caminul.

Indiferent de stilul pentru care optati, nu acesta este cel care da tonul atunci cand vine vorba de preturi, ci materialul din care este confectionat mobilierul, precum si dimensiunile acestuia, dar si bineinteles locul de unde va faceti cumparaturile.

RAPORT PRET-CALITATE. Daca nu dispuneti de lichiditati prea insemnate atunci poate ca este bine sa urmariti cu destul de multa perseverenta promotiile pe care firmele specializate le practica cu diferite ocazii.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.