Diverse!!!

Baia:

Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437.

Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte. Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.

Reviste:

Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile nu sunt una si aceeasi cu nevestele. Redactorii revistelor pentru barbati sunt in general barbati casatoriti.

Majoritatea revistelor pentru femei au, de asemenea, poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei.

Tot aceste reviste aduleaza tot femeile, mai ales cele care nu accepta compromisuri si ii prostesc pe barbati. In paginile acestora gasesti retete de a cuceri barbatii, dar in nici un caz de a da curs victoriilor astfel obtinute.

Tot aici acestea se plang ca sunt singure, dar sfatuiesc cititoarele sa nu cedeze nici unui pretendent.

Pisici:

Femeile iubesc pisicile. Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cand femeile nu se uita, le ard cate un sut.

Oglinzi:

Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda. Femeile se uita in orice suprafata stralucitoare: oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de paine, geamuri, oglinzi de la masini parcate, chelii…

Telefonul:

Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante (sau mai lungi daca isi iubesc amanta). Barbatii stiu ca telefonul costa.

O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamani de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.

Jucarii:

Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul.

Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice.

Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • ce tare a sunat asta:Femeile iubesc pisicile. Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cand femeile nu se uita, le ard cate un sut.=)) nu mai pot de ras=))

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.