Salonul colectiilor de moda

Targul National de Imbracaminte-Incaltaminte aduce ca noutate Salonul Colectiilor de Moda.

Firmele participante la Salonul Colectiilor de Moda urmeaza sa-si prezinte colectiile in «Expozitia de tendinte» prin prezentari profesionale de moda care vor fi puncte de atractie pentru profesionistii in domeniu dar si pentru publicul larg.

Salonul Colectiilor de Moda se doreste a fi un proiect elitist si de imagine ce va promova moda romaneasca autentica, motiv pentru care realizarea acestuia are in vedere un design deosebit al standurilor.

Constructia va fi realizata de ROMEXPO cu materiale prevazute de designeri (structura OCTANORM, separatii cu panouri si material textil, mocheta de diverse culori, cuburi de etalare).

Reprezentantii a 2000 de firme, din care 300 invitati speciali la Salonul Colectiilor de Moda si Expozitia de Tendinte ale Modei, au fost invitati sa viziteze aceasta editie ce reuneste 530 de firme care expun imbracaminte, incaltaminte, marochinarie.

Programul salonului a inclus prezentari de moda,iar organizatorii au premiat cele mai bune 2 branduri romanesti participante la acest Salon al Colectiilor de Moda.

Participantii au cuvantul…

Lucian Iura: “Am vazut tendintele din domeniu si am incheiat noi contracte. La aceasta editie prezentam o colectie de matase naturala. Dorim tuturor, mult succes si sa se grabeasca – epuizam stocul repede.”

Mihaela Mardale: “Participam la Tinimtex de la inceputul acestei manifestari. Astfel de manifestari pe domeniu ca TINIMTEX si MODEXPO sunt o buna oportunitate pentru noi ca firma, oferindu-ne ocazia de a ne prezenta colectiile. Suntem producatori de incaltaminte iar dupa parerea noastra tendintele anului 2006 sunt la extreme variand de la tocuri inalte pana la talpa ortopedica in nuante de verde si albastru.

Gabriela Gogancea: „Noutatile cu care ne prezentam sunt confectii de dama: jachete, sacouri, fuste, pantaloni ¾. Se poarta culorile vii, pastel, mult alb.”

Mihaela Virginia Ionescu: „Noutatile noastre sunt colectiile de toamna –iarna. Culorile care se poarta sunt: rosu, albastru, maro, auriu, argintiu si bineinteles culorile nemuritoare –alb si negru.”

Laura Popescu: „Venim cu colectii de in-uri in culori diferite – orange, verde, alb, negru, tinute de zi si de ocazie. Se poarta alb, negru, rosu, mov.“

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.