Sfaturi

Buclele clasice: Evitati sa va tundeti foarte scurt si incercati sa va coafati cu bucle mari, ca acelea infasurate in jurul unui cretion.

Volum

Prindeti firele razlete de pe linia parului cu agrafe si aplicati un fixativ cu grad ridicat de fixare.

Nu strica nimic din coafura ta

Cand mergi sa te coafezi poarta o bluza cu nasturi, astfel nu vei strica nici o bucla atunci cand te vei schimba in rochia de mireasa.

Artanjeaza-te din timp

Coafeaza-te din timp inainte de ceremonie, chiar daca asta inseamna sa faci un drum pana la coafor cu domnisoarele de onoare sau sa chemi un hairstilist sau o cosmeticiana acasa.

Printesa pentru o zi

Vrei sa-ti schimbi stilul coafurii? Incearca un stil in timpul ceremoniei, dupa care incearca sa ai un aspect mult mai relaxat, desfacandu-ti parul in blucle ca o cascada inainte de receptie.

Stralucirile serii

Parul trebuie vopsit inainte cu doua saptamani de nunta. Culoarea va arata mult mai stralucitoare si, daca nu iti place o poti schimba intre timp.

Nuante fierbinti

Stralucirile subtile iti pot face parul sa arate multidimensional si sa accentueze culoarea tenului si a ochilor tai. Incearca sa capeti o recomandare pentru stilistul care a vopsit parul de invidiat al prietenei tale.

Silul vedetelor

Poti folosi acest stil care implica adaugarea de mese si suvite de par care vor oferi volum si lungime parului tau pentru coafura perfecta in ziua cea mare.

Mirele

Ar trebui sa se tunda cu o saptamana inainte de nunta, in loc s-o faca in ziua de dinainte; va arata mai bine.

Spalarea parului

Samponeaza parul cu o zi inainte, in loc s-o faci in dimineata dinaintea ceremoniei. Parul abia spalat devine moale si greu de coafat.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.