Bijuterii pentru mirese

Can te gandesti la bijuteriile de nunta iti inchipui intotdeauna verighete stralucitoare. Cu toate ca verighetele constituie cel mai important aspect in ziua nuntii, o mireasa trebuie sa se gandesca bine si la celelalte bijuterii pe care le va purta.

Verighetele

A revenit moda anilor 20, cand se purtau verighete plate, incrustrate cu diamante. Diamantele taiate in colturi au fost special create pentru a reflecta lumina lumanarilor si a atrage fiecare privire.

Cea mai noua alternativa o reprezinta briliantele slefuite care completate de alte pietre pretioase sunt incrustate pe verighete. Designurile sunt multiple si urmaresc crearea unui aspect de incununare cu pietre a verighetelor, succesul cel mai mare fiind garantat de diamantele slefuite in trei fatete.

Sezonul a fost deschis de verighetele formate din doua benzi de culori diferite,incrustate cu diamante roz si galbene.

Bratarile

Subtiri, din argint si aur, incrustate cu pietre pretioase, sunt ultima tendinta a modei. Pietrele semipretioase de dimensiuni minuscule sunt incrustrate in cele mai diverse designuri. Aspectul este superb si antic, conferind aerul sentimental, al timpurilor trecute.

Cerceii si colierele

Linile actuale sunt indraznete, cel mai in voga trend fiind cerceii in forma de candelabru. Diamantele, perlele sau pietrele pretioase au capatat deja forma art-deco. Lungi, subtiri, ajungand pana la linia umerilor, iti confera un aspect foarte modern.

Colierele de efect trebuie sa fie cat mai mari, cu multe picaturi de pietre semipretioase, asezate la baza gatului dand un aspect pretentios. Se poarta si pandantivele in cascada, din 2, trei sau mai multe randuri de pietre, chiar si salbele din sase randuri de perle

Pandantivele clasice, delicate, butonii clasici de diamant si incheieturile goale vor ramane intotdeauna la moda, asa ca nu disperati daca nu gasiti in acest trend bijuteriile care sa va placa. Insa pentru miresele care doresc sa fie in pas cu moda, sfatul nostru este sa aleaga bijuterii cat mai voluminoase.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center