Pui cu portocale a la Blow

Ingrediente: 4 piepti de pui dezosati, 750 g cartofi, 4 catei de usturoi, 450 g ardei copti (taiati fasii), 2 portocale curatate, 200 g masline, un praf cimbru, sare

Mod de preparare:

Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie. Prajeste carnea de pui pe ambele de parti, timp de 8-10 minute. Adauga cartofii si uleiul ramas, cimbru si usturoi si amesteca bine.

Incinge cuptorul la 200 C. Pune tigaia la cuptor aproximativ 15 minute pana incep cartofii sa se inmoaie. Scoate tava, adauga portocalele, ardeii copti si maslinele si lasa la cuptor inca 5 minute, pana cand pieptii de pui si cartofii sunt complet fierti.

Aseaza tava pe o planseta din lemn si adu-o la masa. Lasa pe fiecare sa se serveasca direct din tava.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.